Ξένια Μπαλάσκα: «Τώρα είναι η σειρά μου, και αυτό οφείλεται στη G Music»

“Ονειρεύομαι, να πετύχω με τα τραγούδια μου, να αφήσω κι εγώ έστω ένα λιθαράκι στην ελληνική δισκογραφία. Γι αυτό, στόχος μου είναι να επιλέγω με την εταιρεία μου, όμορφα και ποιοτικά τραγούδια.”

Τώρα είναι η σειρά, της Ξένιας Μπαλάσκα, να αποδείξει, ότι ήρθε για να μείνει για πολλά χρόνια στη μουσική σκηνή, ούσα, μία καθαρόαιμη λαϊκή φωνή, που λείπει από το πεντάγραμμο. Βέρα Θεσσαλονικιά, και με ένα μοναδικό ταπεραμέντο, να την χαρακτηρίζει, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μόλις 25 ετών, έχει όλα όσα χρειάζεται, μία ερμηνεύτρια για να ξεχωρίσει και να πετύχει. Γνωρίζοντας από παιδί, ότι το τραγούδι είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει, το σήμερα, την οδήγησε, στη G Music, όπου μαζί πλέον, θα απογειώσουν την καριέρα της. Πρώτος καρπός, αυτής της συνεργασίας, το «Τώρα η σειρά μου» , σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και στίχους του Σπύρου Πέτρου, μία δυναμική μπαλάντα, που σε ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμά της, όπως ακριβώς ξεσηκώνει με την παρουσία της, και η Ξένια Μπαλάσκα.

«Τώρα η σειρά μου», ολοκαίνουργιο τραγούδι… Νιώθω πολύ χαρούμενη, που τώρα «ήρθε η σειρά μου», να παρουσιάσω στον κόσμο, κάτι εντελώς δικό μου! Σε αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε, η συνεργασία μου με την εταιρεία G Music, και τους δημιουργούς, που μου εμπιστεύτηκαν αυτό το όμορφο τραγούδι, τον Ιορδάνη Παύλου και τον Σπύρο Πέτρου.

Ποια είναι η μουσική διαδρομή, της Ξένιας Μπαλάσκα; Το τραγούδι, υπήρχε στη ζωή μου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Επαγγελματικά, βρέθηκα για πρώτη φορά σε μουσική σκηνή, το 2017 και έκτοτε κατάλαβα, ότι αυτό είναι που θέλω, να κάνω στη ζωή μου.

Πώς έφτασες στο σημείο, να πεις, εγώ θα γίνω τραγουδίστρια; Μέχρι κάποια ηλικία, ως παιδί, τραγουδούσα, γιατί με έκανε, να νιώθω υπέροχα! Όταν άρχισα να ενηλικιώνομαι, κατάλαβα πως, αυτό που αγαπούσα, μπορούσα να το κάνω και επάγγελμα! Εκεί ήταν, που συνειδητοποίησα ότι αυτός είναι πλέον, ο δρόμος μου.

Τι πρέπει να γνωρίζει το ευρύ κοινό, για τον άνθρωπο Ξένια; Είμαι ένας άνθρωπος, όπως όλοι, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του. Χαμογελώ συνέχεια, βρίσκομαι πάντα δίπλα, στους ανθρώπους που με χρειάζονται, αγαπώ το χορό, αλλά είμαι επίσης, ιδιαίτερα πεισματάρα και κάποιες φορές, υπερευαίσθητη.

Ποιες είναι οι τρεις λέξεις, με τις οποίες θα περιέγραφες τον εαυτό σου; Συνεπής, συναισθηματική και τελειομανής.

Δοτική ως άνθρωπος ή πιο επιφυλακτική; Σε αντίθεση με την κοινή λογική, εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Δίνομαι και μ’ αρέσει να δίνω τη βοήθειά μου, σε όποιον μου ζητήσει.

Το μεγαλύτερο προτέρημα και το μεγαλύτερο ελάττωμά σου, βάσει των όσων σου λένε οι φίλοι σου; Ως ελάττωμα, μου καταλογίζουν ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους και ως προτέρημα ότι είμαι πολύ καλή ακροάτρια και «σύμβουλος», στα προβλήματά τους.

Ποια είναι τα μουσικά όνειρα, που θέλεις να πραγματοποιήσεις; Ονειρεύομαι, να πετύχω με τα τραγούδια μου, να αφήσω κι εγώ έστω ένα λιθαράκι στην ελληνική δισκογραφία. Γι αυτό, στόχος μου είναι να επιλέγω με την εταιρεία μου, όμορφα και ποιοτικά τραγούδια.

Τι χρειάζεται ένας ερμηνευτής, για να πετύχει; Έχω ως «αρχή» μου τα τρία Τ !!! Τόλμη, Τύχη και Ταλέντο.

Τι σε κάνει να κλαις; Οτιδήποτε, έχει σχέση, με την οικογένειά μου. Κλαίω εύκολα και από χαρά αλλά και από λύπη, για οτιδήποτε συμβαίνει και σχετίζεται, με τους ανθρώπους μου!

Στον έρωτα και την αγάπη, δίνεσαι με την μία, ή θέλεις το χρόνο σου; Σε αντίθεση, με την εμπιστοσύνη που δείχνω, γενικά στους ανθρώπους, στο θέμα έρωτα και αγάπης είμαι πολύ επιφυλακτική. Χρειάζομαι πολύ χρόνο, για να εμπιστευτώ τα συναισθήματά μου σε κάποιον άνθρωπο.

Πότε γίνεσαι ταύρος εν υαλοπωλείο; Εκτός εαυτού, μπορεί να με φτάσει, μόνο ένα πράγμα. Η αδικία, σε οποιαδήποτε, μορφή της.

Η λέξη σ’ αγαπώ, κυριαρχεί στο λεξιλόγιό σου ή σπάνια την ξεστομίζεις; Στην οικογένειά μου και στις καλύτερες φίλες μου, χαρίζω απλόχερα, αυτή τη λέξη. Σε αντίθεση, με τους υπόλοιπους ανθρώπους, που το λέω σπάνια.

Η κάθοδος στη νυχτερινή Αθήνα, είναι στα άμεσα σχέδιά σου; Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, στο σχεδιασμό που κάνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας μου, οπότε αν αυτό είναι στα σχέδιά τους τότε φυσικά και θα χαρώ να βρεθώ, σε ένα νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Τι εύχεσαι να σου έχει συμβεί στα επόμενα δύο χρόνια; Εύχομαι τα επόμενα χρόνια, να έχω την υγεία μου για να μπορώ να πραγματοποιήσω, τα επαγγελματικά και προσωπικά μου σχέδια. Να τραγουδήσω όμορφα τραγούδια και να έχω γύρω μου αγάπη!