Η πρώτη drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, επιλέχθηκε από το CNN ως μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του 2020!

Το CNN, το μεγαλύτερο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επέλεξε να προβάλει στην ενότητα «CNN HEROES» ανθρώπους που με τις πράξεις τους έκαναν τη διαφορά κατά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Ανθρώπους που έστειλαν παντού το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αγάπης, του πολιτισμού που ενώνει και χαρίζει στιγμές. 

Συγκεκριμένα, επέλεξε πλάνα από τη πρώτη drive in συναυλία στον κόσμο, της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Γλυφάδα, όπου το κοινό απόλαυσε τη μουσική ζωντανά, μέσα από τα αυτοκίνητά τους, με όλα τα μέτρα προφύλαξης του ιού.

Περισσότερα από 280 αυτοκίνητα παρκαρισμένα, με την απαραίτητη απόσταση, το ένα δίπλα στο άλλο γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας και οι κόρνες, αντί χειροκροτημάτων, σήμαναν την έναρξη του πιο ιδιαίτερου καλοκαιριού της ζωής μας!

Σε μια εποχή που όλα έχουν αλλάξει, ο κόσμος προσαρμόζεται και ζει σε μία νέα καθημερινότητα, αλλά τίποτα δε σταματά την επικοινωνία μέσα από τη μουσική. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η μοναδική της ενέργεια αλλά και η μουσική της,  εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα μέσα από αυτές τις μοναδικές εικόνες.  

Με 24 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται στις καρδιές όλων των Ελλήνων μέσα από τα τραγούδια της. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα την αγάπη της, την θετική της ενέργεια και  το ταλέντο της στο κόσμο που την ακολουθεί, μέσα από ζωντανές εμφανίσεις στα Social Media με πολύ μουσική, μέχρι να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

Παρακολουθήστε το video ΕΔΩ: https://youtu.be/SzIKC7iwx98

HEAVEN MUSIC 2021