Νικόλας Σαββίδης «Ποιον Έρωτα Σταυρώνεις» σε στίχους Λάζαρου Αντωνιάδη

Ο Κύπριος συνθέτης και ερμηνευτής Νικόλας Σαββίδης κυκλοφόρησε το νέο του single με τον τίτλο «Ποιον Έρωτα Σταυρώνεις» σε στίχους Λάζαρου Αντωνιάδη

Το τραγούδι είναι προπομπός του ντεμπούτου του άλμπουμ, το οποίο έχει μουσικές επιρροές από τη δεκαετία του ’80 με το σύγχρονο βλέμμα της ηλεκτρονικής ποπ κουλτούρας.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ανδρονιάδης και τη σκηνοθεσία του music video ο Σπύρος Μαλτέζος

Το τραγούδι «Ποιον Έρωτα Σταυρώνεις» μόλις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του έχει μπει στη λίστα του iTunes με τα 20 κορυφαία τραγούδια.

«Μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, η δημιουργία με βοήθησε να σηκωθώ, να αφομοιώσω τι συμβαίνει γύρω μου και να συνεχίσω το δρόμο μου. Το νέο μου single με τίτλο «Ποιον έρωτα σταυρώνεις» είναι ένα υβριδικό τραγούδι, ένα αποτέλεσμα συνένωσης δύο εποχών, της δεκαετίας του ’80 και του σήμερα, αισθητικά και ηχητικά. Αποτελεί μέρος του ντεμπούτου άλμπουμ μου σε μουσική-ερμηνεία δική μου και σε στίχους του Λάζαρου Αντωνιάδη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη σύμπραξη. Είναι λυτρωτικό, όταν μέσα από την τέχνη σου, εκφράζεται σε πληρότητα η αλήθεια σου. Το πρότζεκτ, το οποίο ξεκινήσαμε με τον Λάζαρο με βοήθησε ν’ ανακαλύψω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου και να εξελιχθώ μουσικά και ερμηνευτικά. Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο και εμείς. Καλή ακρόαση!» Νικόλας Σαββίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MUSIC VIDEO

Μουσική – Ερμηνεία: Νικόλας Σαββίδης

Στίχοι: Λάζαρος Αντωνιάδης

Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Δημήτρης Ανδρονιάδης

Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Σπύρος Μαλτέζος

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο στούντιο 133 Productions.

Ηχοληψία – Μίξη: Μιχάλης Σκαράκης

Master: Νάσος Νομικός, VU Studio

Στίχοι

Μου λες η αγάπη 

πως θα βρει το δρόμο της

κι έχει για ώμο της

εμάς τους δυο

Σαν χθες είχα ορκίσει 

ένα λόγο της

να φύγει ο φόβος της

να μείνουν δυο

Ποιον έρωτα σταυρώνεις

για μια στιγμή απ’ τ’ αθάνατο

ο κόσμος μας πεθαίνει 

κάθε Σάββατο

Μου λες πως αφήνουν 

τ’ όνειρο μόνο του

να βρει το δρόμο του

ή εμάς τους δυο

Μα αν θες εγώ το ‘χω 

για οξυγόνο μου

το ‘χω για πόνο μου

για σένα πιο

Το «Ποιον Ερωτα Σταυρώνεις» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες 

iTunes Spotify Deezer Amazon

Ο Νικόλας Σαββίδης είναι Κύπριος συνθέτης και ερμηνευτής. Γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1994 και κατάγεται από τη Λευκωσία της Κύπρου. Η εκπαίδευσή του στη μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία με μαθήματα πιάνου, κιθάρας, σύνθεσης, μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού, ορθοφωνίας, θεωρίας και αρμονίας. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικολογίας & Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ.

Έλαβε μέρος σε διαγωνισμούς σύνθεσης και τραγουδιού στην Κύπρο, όπως Διαγωνισμός σύνθεσης Μάριος Τόκας 2011 λαμβάνοντας το δεύτερο Παγκύπριο Βραβείο, Διαγωνισμός μελοποίησης στίχων Κώστα Μόντη 2012  λαμβάνοντας το πρώτο Παγκύπριο βραβείο κ.α. 

Τον Ιανουάριο του 2016 γίνεται μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές συναυλίες που πραγματοποιεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.