Μedical Beauty Awards για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Βασιλική Κορδερά, Βαρδής Κορδεράς, Σημαντικές διακρίσεις για την Bergmann Kord στα Medical Beauty Awards

Επιβραβεύονται οι κορυφαίοι πάροχοι Ιατρικών Υπηρεσιών και ειδικότερα στο τομέα της τριχόπτωσης.

Τα Medical Beauty Awards απονεμήθηκαν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τελετή απονομής. Τα συγκεκριμένα βραβεία επιβραβεύουν την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους στον τομέα της υγείας και ομορφιάς.

Διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, αναδεικνύοντας εταιρείες και κλινικές που διαθέτουν υποκαταστήματα σε διαφορετικά σημεία, εξειδικεύονται σε θεραπείες και προϊόντα τα οποία μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και επίσης τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά στην Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, και την Αποκατάσταση Μαλλιών.

Gold Award στην κατηγορία «Best Hair Clinic Spot Design» και Silver Award για τις Καινοτόμες Θεραπείες που εφαρμόζει η Bergmann Kord όπως είναι το PRP Plus

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσα από το οποίο τόνισε την σημασία που έχουν θεσμοί σαν τα MedicalBeautyAwards στον χώρο της υγείας της ομορφιάς, έστειλε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Dr. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

«Χρυσή» και «Ασημένια» Bergmann Kord

Στο πλαίσιο των Medical Beauty Awards 2020, η Bergmann Kord απέσπασε δύο κορυφαία βραβεία. Ένα χρυσό βραβείο, Gold Award στην κατηγορία «Best Hair Clinic Spot Design» και ένα ακόμα ασημένιο βραβείο, Silver Award για τις Καινοτόμες Θεραπείες που εφαρμόζει όπως είναι το PRP Plus. Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί την επόμενη γενιά θεραπειών Τριχόπτωσης, βασισμένο σε Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες και εφαρμόζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τους Ιατρούς της Bergmann Kord.

Η Κριτική Επιτροπή των Medical Beauty Awards που αποτελείται από σημαντικούς γιατρούς και επιστήμονες λαμβάνοντας υπόψη όλους τους υποψήφιους, απένειμε το Gold Award στην Bergmann Kord αξιολογώντας τις οργανωμένες εγκαταστάσεις τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, όπου λειτουργούν οι 7 ιδιόκτητες Κλινικές της.

Ειδικότερα, οι χώροι των κεντρικών εγκαταστάσεων της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι, εκτείνονται σε 2.500 τετραγωνικά μέτρα, που «απλώνονται» σε 7 ορόφους, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι να υποδέχονται ασθενείς από όλο τον κόσμο για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Η κλινική Bergmann Kord είναι από τις ελάχιστες που έχει πιστοποίηση κατά ISO 9002 και EN 15224. Περισσότερα για την κλινική Bergmann Kord μπορείτε να βρείτε στο www.kord.gr ή να καλέσετε για μια δωρεάν ενημέρωση στο 210 6828 888.