Μουσική Βραδιά με την Ζανέλ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 21.30 

Η Ζανέλ, το κορίτσι με την βελούδινη φωνή, με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ρομάντζο”, σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή, μας προσκαλεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 21.30, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελαφρού τραγουδιού με «πινελιές» από ξεχωριστά τραγούδια της σύγχρονης δισκογραφίας.

Με συνοδοιπόρο της τον εξαιρετικό πιανίστα Χρήστο Κουμούση, η Ζανέλ θα μας ταξιδέψει με τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού και των μεγάλων ερμηνεύτριων της εποχής, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου, αλλά και τραγούδια από την πιο σύγχρονη δισκογραφία που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή όλου του κόσμου. Ταυτόχρονα, το «κορίτσι με τη βελούδινη φωνή» μας παρουσιάζει τα τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφία της σε συνεργασία με τους καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς, Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη, που διαγράφουν τη δική τους πορεία στις καρδιές των ακροατών.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 – 6944945710  

Περισσότερες Πληροφορίες:
https://inpolis.gr/prespolis/zanel_28-1/