Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Celine Dion ανακοινώνει

επιπρόσθετες συναυλίες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “COURAGE”

Νέες ημερομηνίες για τη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή

Εμφανίσεις σε περισσότερες από 100 χώρες

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 2 Αυγούστου 2020

Τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Κύπρο θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ.

Ο προσεχής δίσκος Courage κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε:
Βίντεο σχετικά με την παγκόσμια περιοδεία COURAGE

Νέα Υόρκη – 26 Σεπτεμβρίου, 2019 – Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αξιοσέβαστα αστέρια της Pop μουσικής, η Celine Dion, ανακοινώνει επιπρόσθετες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της “COURAGE”, σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Η περιοδεία που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά, αποτελεί την πρώτη περιοδεία της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας στις ΗΠΑ μετά από 10 χρόνια, και η οποία περιλαμβάνει για πρώτη φορά εμφανίσεις σε Κύπρο και Μάλτα.

Η παγκόσμια περιοδεία “COURAGE”, που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion μετά από 6 χρόνια, θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο. Λόγω μεγάλης ζήτησης, έχει προστεθεί μια ακόμη συναυλία στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, καθώς και σε πόλεις στις Δυτικές Ακτές των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων του San Diego και του San Francisco της Καλιφόρνιας. Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης ευρωπαϊκές πόλεις όπως την Πράγα, τη Βουδαπέστη, το Μονακό, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Στοκχόλμη, το Λονδίνο, τη Λευκωσία και πολλές άλλες. Η περιοδεία είναι παραγωγή της Concerts West/AEG Presents.

Η Celine Dion κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρία καινούρια κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο, προσεχή της δίσκο που επίσης φέρει τον τίτλο Courage. Τα κομμάτια “Imperfections”, “Lying Down” και “Courage” αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική, νέα, δημιουργική κατεύθυνση για τη Celine και οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τραγούδια αυτά, μεταξύ πολλών άλλων κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας “COURAGE”. Σήμερα κάνει επίσης την πρεμιέρα του το βίντεο κλιπ για το “Imperfections” – παρακολουθήστε το ΕΔΩ. Ο δίσκος Courage, ένα εκλεκτό μείγμα από όμορφες μπαλάντες και ανεβαστικά κομμάτια, θα είναι διαθέσιμος παντού από τις 15 Νοεμβρίου, και για προ-παραγγελία από σήμερα. Ακούστε τα νέα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει ΕΔΩ.

Επιπρόσθετα, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές εισιτηρίων για τις συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας “COURAGE”στη Βόρεια Αμερική, θα λάβουν και CD του δίσκου Courage της Celine Dion.

Τα εισιτήρια για τις επιπρόσθετες συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα είναι διαθέσιμα για πώληση την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα. Τα μέλη του Team Celine θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια πριν το υπόλοιπο κοινό μέσω προπώλησης. Οι κάτοχοι της κάρτας American Express® θα μπορούν επίσης να αγοράσουν εισιτήρια πριν το υπόλοιπο κοινό σε συγκεκριμένες προεπιλεγμένες αγορές, στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες στις υπόλοιπες χώρες θα είναι διαθέσιμα για πώληση την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα. Τα μέλη της Team Celine θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια πριν το υπόλοιπο κοινό μέσω προπώλησης. Οι κάτοχοι της κάρτας American Express® θα μπορούν επίσης να αγοράσουν εισιτήρια πριν το υπόλοιπο κοινό σε συγκεκριμένες προεπιλεγμένες αγορές, στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου 2020 στο Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. τοπική ώρα, μέσω της ιστοσελίδας www.soldoutticketbox.com.

VIP πακέτα θα είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση.

Δείτε τη λίστα με τις νέες ημερομηνίες που θα συμπεριληφθούν στην περιοδεία πιο κάτω. Για εισιτήρια και λεπτομερές πρόγραμμα της περιοδείας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα celinedion.com.

Οι συναυλίες του CELINE DION COURAGE WORLD TOUR στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τα εισιτήρια των οποίων θα είναι διαθέσιμα για πώληση την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις ώρα 10 π.μ. τοπική ώρα:

#Καινούργια ημερομηνία συναυλίας

5/3 Brooklyn, NY Barclays Center
24/3 Denver, CO Pepsi Center
26/3 Salt Lake City, UT Vivint Smart Home Arena
29/3 Glendale, AZ Gila River Arena#
31/3 San Diego, CA Pechanga Arena
2-3/4 Los Angeles, CA STAPLES Center
7/4 Sacramento, CA Golden 1 Center
9/4 Oakland, CA Oracle Arena
10/4 San Francisco, CA Chase Center
13/4 Portland, OR Moda Bank
15/4 Tacoma, WA Tacoma Dome
17-18/4 Vancouver, BC Rogers Arena
21/4 Edmonton, AB Rogers Place
25/4 Saskatoon, SK SaskTel Centre
27/4 Winnipeg, MB Bell MTS Place

Οι συναυλίες του CELINE DION COURAGE WORLD TOUR στις υπόλοιπες χώρες, τα εισιτήρια των οποίων θα είναι διαθέσιμα για πώληση την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. τοπική ώρα:

* Διαθέσιμη προπώληση εισιτηρίων για κατόχους της American Express

21/5 Πράγα, Τσεχία 02 Arena
23/5 Lodz, Πολωνία Atlas Arena
25/5 Κρακοβία, Πολωνία TAURON ARENA Krakow
28/5 & 30/5 Άντγουερπ, Βέλγιο Sportpaleis-Antwerpen* On-sale Oct. 2 at 10am local
2/6 Ζυρίχη, Ελβετία Hallenstadion Zürich *
5/6 Zagreb, Κροατία Arena Zagreb
7/6 Βουδαπέστη, Ουγγαρία Laszlo Papp Budapest Arena
10/6 & 12-13/6 Άμστερνταμ, Ολλανδία Ziggo Dome* On-sale Oct. 2 at 10am local
15/6 Βιέννη, Αυστρία Wiener Stadthalle
17/6 Μόναχο, Γερμανία Olympiahalle*
19/6 Mannheim, Γερμανία SP Arena*
21/6 Cologne, Γερμανία Lanxess Arena*
22/6 Αμβούργο, Γερμανία Barclaycard Arena*
26-27/6 & 30/6-1/7 Παρίσι, Γαλλία Paris La Défense Arena On-sale Oct. 9 at 10am local
16/7 Carhaix, Γαλλία Vieilles Charrues Festival On-sale Oct. 9 at 10am
18/7 Μόντε Κάρλο, Μονακό Red Cross Charity Gala Place du Casino On-sale Nov 2019
20/7 Nyon, Ελβετία Paléo Festival Nyon, On-sale Dec 3
22/7 Βερολίνο, Γερμανία Waldbühne*
25/7 Lucca, Ιταλία Lucca Summer Festival
27/7 Φλοριάνα, Μάλτα The Granaries (Il-Fosos)
29/7 Βουκουρέστι, Ρουμανία TBA On-sale TBA
31/7 Βηρυτός, Λίβανος Beirut Waterfront On-sale Nov. 1 at 10am local
2/8 Λευκωσία, Κύπρος Στάδιο ΓΣΠ – Λευκωσία On-sale Oct. 18
4/8 Τελ Αβίβ, Ισραήλ Ganey Yehoshua On-sale Oct. 3 at 8am local
22/8 Στοκχόλμη, Σουηδία Friends Arena*
24/8 Ελσίνκι, Φινλανδία Hartwall Arena* On-sale Oct. 7 at 10am local
28/8 Όσλο, Νορβηγία Telenor Arena On-sale Oct. 1 at 10am local
31/8 Κοπεγχάγη, Δανία Royal Arena
4/9 Μάντσεστερ, Αγγλία Manchester Arena*
8/9-9/9 Μπέρμιγχαμ, Αγγλία Birmingham Arena*
11-12/9 Γλασκόβη, Σκωτία The SSE Hydro*
14-15/9 Δουβλίνο, Ιρλανδία 3Arena
17-18/9 Λονδίνο, Αγγλία The 02*

Σχετικά με τη Celine Dion
Η Celine Dion είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες, αξιοσέβαστες και επιτυχημένες ερμηνεύτριες στην ιστορία της Pop μουσικής. Κέρδισε αμέτρητα βραβεία μέχρι την ηλικία των 18 ετών, κατέκτησε τα pop charts τη δεκαετία του ‘90, και έχει πουλήσει μέχρι και 250 εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της. Έχει κερδίσει 5 Βραβεία Grammy, 2 Όσκαρ, 7 American Music Awards, 20 Juno Awards (στον Καναδά) και τον εντυπωσιακό αριθμό των 40 Félix Awards (στο Κεμπέκ). Παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες ερμηνεύτριες με δισκογραφία, έχοντας τιμηθεί με το Διαμαντένιο Βραβείο στα World Music Awards το 2004, ως η ερμηνεύτρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων όλων των εποχών. Το 2016, στα Billboard Music Awards, της απονεμήθηκε το Icon Award. Η Celine συνεχίζει να σπάζει ρεκόρ με τις εμφανίσεις της στο The Colosseum του Caesars Palace, στο Λας Βέγκας, όπου έχει δώσει πάνω από 1,100 φορές παραστάσεις μπροστά σε περισσότερους από 4.5 εκατομμύρια θαυμαστές. Τον Ιούνιο του 2018, η Celine έκανε ένα μικρό διάλλειμα δύο μηνών από τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να πραγματοποιήσει τη sold-out διεθνή περιοδεία “CELINE DION LIVE 2018”, με 22 εμφανίσεις σε 12 πόλεις της Ασίας, της Αυστραλίας, και της Νέας Ζηλανδίας. Η περιοδεία ήταν μια από της πιο κερδοφόρες της χρονιάς, φτάνοντας τα $57 εκατομμύρια με 260,000 θαυμαστές. Τον Ιούλιο του 2018, έφτασε στην κορυφή των US Dance Club charts με το remix του single Ashes από την ταινία Deadpool 2. Στις 8 Ιουνίου, 2019, ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή 16χρονη συνεργασία της με το The Colosseum του Caesars Palace, στο Λας Βέγκας.

Σχετικά με το AEG Presents
Η AEG Presents είναι μια από τις πιο μεγάλες εταιρείες live συναυλιών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία επικεντρώνεται σε όλες της πτυχές της σύγχρονης live μουσικής, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής και προώθησης διεθνών και τοπικών περιοδειών, μουσικών εκδηλώσεων και παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ. Η AEG Presents δραστηριοποιείται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία μέσω 16 περιφερειακών γραφείων που στηρίζουν περιοδείες καλλιτεχνών όπως Taylor Swift, Paul McCartney, Elton John, The Rolling Stones, Justin Bieber, BTS, Ed Sheeran, Katy Perry και Kenny Chesney. Η εταιρεία έχει αναλάβει την παραγωγή ή στήριξη περισσότερων από 25 φεστιβάλ μουσικής, όπως το εικονικό Coachella Valley Music & Arts Festival, το Stagecoach, το New Orleans Jazz & Heritage Festival, το Hangout Festival, το Electric Forest, και το Firefly. Επιπρόσθετα, έχει στην ιδιοκτησία της, διαχειρίζεται ή είναι υπεύθυνη για κρατήσεις σε περισσότερα από 100 clubs και θέατρα. Η AEG Presents είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και την προώθηση περισσότερων από 11,000 εκδηλώσεων ετησίως ανά τον κόσμο και δραστηριοποιείται μέσω παγκοσμίου φήμης brands όπως AEG Presents, Goldenvoice, The Bowery Presents, Concerts West, Messina Touring Group, Marshall Arts LTD, Madison House Presents και PromoWest Productions. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.aegpresents.com

http://www.celinedion.com/
https://www.facebook.com/celinedion/
https://twitter.com/celinedion

https://www.instagram.com/celinedion
@CelineDion
#CourageWorldTour
http://www.aegpresents.com

Promoter:
Moonlight Show Productions