Μοδάτοι μπόμπιρες με τα καλύτερα παπούτσια που θα βρεις αποκλειστικά εδώ

Ο χειμώνας πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και, όπως είναι φυσικό, αναζητάς τα κατάλληλα παιδικά παπουτσάκια για το κρύο και τις βροχερές μέρες.

Με την Crocodilino δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Η κορυφαία εταιρεία δημιουργεί εδώ και δεκαετίες παπούτσια υψηλών προδιαγραφών και φροντίζει να προμηθεύεται πάντα από τα μεγαλύτερα brands τα καλύτερα για τα παιδάκια σου.

Στιλάτα αγόρια στο σχολείο και όχι μόνο

Η φανταστική της συλλογή αποτελείται από τα πιο μοντέρνα και όμορφα παιδικά μποτάκια για αγόρια. Μπορείς να αναζητήσεις επώνυμα και ποιοτικά παπούτσια, όπως Geox, Conguitos και Converse-All Star, σε υπέροχα χρώματα για τον μικρό σου άγγελο (μπλε, μαύρο, ταμπά και άλλα).

Παιδικά μποτάκια GEOX σε υπέροχα χρώματα, που συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα. Η αντιολισθητική τους σόλα και η τεχνολογία Geox Respira, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, τα κάνουν την τέλεια επιλογή για το σχολείο και όχι μόνο. Επιπλέον, χάρη στο αυτοκόλλητο Velcro, εφαρμόζουν άψογα στο παιδικό ποδαράκι για σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε βήμα.

 Τα αθλητικά της εταιρίας, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα προσεγμένα και ανατομικά της παπούτσια, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους. Αναγνωρισμένα Nike και Adidas, Reebok, Skechers, Pepe Jeans και άλλα διάσημα brands που κάθε παιδί λατρεύει, σε χαρούμενα χρώματα και σχέδια.

Βρες, ακόμα, αθλητικά και sneakers με τον αγαπημένο Mickey Mouse ή τον Spiderman και, εξερεύνησε τις πρωτότυπες προτάσεις με τα φωτεινά κορδόνια LED. Τα δερμάτινα και αδιάβροχα παπούτσια που αξίζουν στο παιδάκι σου είναι εδώ και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Αθλητικά Asics για αγόρια με στιλ. Η άνεση και η τέλεια εφαρμογή συνδυάζονται στα μοναδικά παιδικά παπούτσια του brand. Ο φανταστικός συνδυασμός χρωμάτων θα ξετρελάνει κάθε αγόρι και εσύ θα νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια.

 

Μποτάκια για τα πρώτα του βήματα

Τα βρεφικά μποτάκια για αγόρι της συλλογής είναι αυτά που θα χρειαστείς για τις πρώτες χειμωνιάτικες βόλτες του μπομπιράκου σου. Δερμάτινα και μαλακά, με ευλύγιστη και ελαφριά σόλα που θα κάνουν πιο εύκολα τα πρώτα πατήματα και αυτοκολλητάκια Velcro για εξασφαλισμένη εφαρμογή.

Βρες το πιο ζωηρό χρώμα και το πιο ζουζουνιάρικο σχέδιο και χάρισε στο παιδάκι σου τα καλύτερα παιδικά παπούτσια, εγκεκριμένα και από παιδοορθοπεδικό, για να αρχίσει να ανακαλύπτει τον κόσμο!

 

Δερμάτινα ανατομικά παπούτσια που θα βοηθήσουν το αγοράκι σου στα πρώτα του βήματα. Ελαφριά, μαλακά, ευλύγιστα και απόλυτα ασφαλή. Το παιχνιδιάρικο ποντικάκι στο αυτοκόλλητο Velcro είναι βέβαιο πως θα κάνει το πρώτο του περπάτημα πολύ ευχάριστο.

 

Μπες τώρα στο crocodilino.com και παράγγειλε για το παιδάκι σου παπούτσια εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας. Μπορείς, ακόμα, να εκμεταλλευτείς την επιλογή της gift card για να κάνεις ένα πολύ ωραίο δώρο!