Μια μαγική βραδιά στα εγκαίνια του Equine Shop στη Νέα Ερυθραία

Από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 2 Μαΐου τα εγκαίνια του καταστήματος Equine Shop στη Νέα Ερυθραία.

Στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο η ομάδα του Equine Shop υποδέχτηκε τους καλεσμένους της ώστε να γιορτάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια με φίλους και γνωστούς.

Παρευρέθηκαν αμαζόνες, ιππείς και εκπρόσωποι ιππικών ομίλων. Όλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος και ενημερώθηκαν για όλα τα προϊόντα και ό,τι νέο κυκλοφορεί σχετικά με τις ανάγκες τους, νέες τεχνολογίες, νέα υλικά, νέες μελέτες που γίνονται διαρκώς για την ευημερία του αλόγου και του ιππέα!

Πρώτη θέση έχουν τα προϊόντα που αφορούν τους πρωταγωνιστές του αθλήματος που είναι τα ίδια τα άλογα, τροφές, διατροφικά συμπληρώματα, φάρμακα, είδη περιποίησης και εξοπλισμό.

Κάθε είδους ρουχισμός του αθλήματος είναι διαθέσιμος για ιππείς και αμαζόνες είτε αθλητές είτε για όσους ασχολούνται με την ιππασία ως χόμπι.

Ωστόσο, υπάρχουν προϊόντα ρουχισμού που άνετα φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και από όσους δεν ασχολούνται με το άθλημα π.χ. μπλουζάκια, μπουφάν, κοσμήματα, τσαντάκια, φουλάρια κλπ. 

Η εορταστική αύρα ήταν διάχυτη στον χώρο και οι καλεσμένοι απήλαυσαν γευστικά finger foods, ποτά και αναψυκτικά.

Με τις αγορές τους λάμβαναν υπέροχα δώρα.

Θάρρος, δυναμικότητα, προσπάθεια, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία είναι τα μυστικά για μια επιτυχημένη πορεία, προσόντα που διαθέτει η ομάδα του Equine Shop.

Τους ευχόμαστε μια λαμπρή πορεία!

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κώστα Βάρναλη 70, Νέα Ερυθραία, τηλ 6948206052

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Στο Πρωτάθλημα Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας 11-14/5/23 στο περίπτερό του Equine Shop θα βρίσκεται η Karina Vitina International General manager της εταιρείας Incrediwear Equine προκειμένου να ενημερώσει για τα προϊόντα και να λύσει τυχόν απορίες!!!