Με τον μικρό τους εαυτό

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Τους ξέρουμε, τους αγαπάμε, τους θαυμάζουμε και ήρθε η ώρα να τους δούμε τώρα που μεγάλωσαν, αγκαλιά με τον μικρό τους εαυτό.

Οι διάσημοι ηθοποιοί ήταν κάποτε κι’ αυτοί παιδάκια – και ιδού τι σκέφτηκε να κάνει ένας ευφυής άνθρωπος που ξέρει να χειρίζεται καλά το photoshop. Τους έβαλε παρέα με φωτογραφίες τους από την παιδική ή την νεαρή τους ηλικία.

Για να τους δούμε….

Anthony Hopkins

Ο Sir Philip Anthony Hopkins γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1937 στην Ουαλία και είναι κορυφαίος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έχει πάρει απίστευτα βραβεία στην διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του και έχει παίξει κορυφαίους ρόλους. Ανάμεσα στα βραβεία του είναι και 2 Oscar  ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ το 1993 τον έχρισε ιππότη για τη συμβολή του στις τέχνες.

Bruce Willis

Ο Walter Bruce Willis γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1955 και ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας σε off-Broadway παραστάσεις στην δεκαετία του 1970. Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά Moonlighting” (1985–1989) και ήταν από τους λίγους τηλεοπτικούς ηθοποιούς που έκανε πετυχημένη μετάβαση στον κινηματογράφο. Έχει παίξει σε πάνω από 70 ταινίες. Παράλληλα έκανε καριέρα και στο τραγούδι, ηχογραφώντας δίσκους και κάνοντας περιοδείες.

Julia Roberts

Η Julia Fiona Roberts γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1967 και έχει κάνει μεγάλη κινηματογραφική καριέρα, με πολύ πετυχημένες ταινίες και με βραβεία που περιλαμβάνουν και ένα Oscar Α’ γυναικείου ρόλου. Όλοι την πρόσεξαν στην ταινία  “Steel Magnolias” (1989), και έγινε superstar με την ταινία “Pretty Woman” (1990). Παράλληλα με την καριέρα της είχε και πολυτάραχη προσωπική ζωή με αμέτρητες σχέσεις. Διαβάστε

Clint Eastwood

Είναι απίστευτο πόσα χρόνια δουλεύει στην κινηματογραφική βιομηχανία όπου δοκιμάστηκε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Από ηθοποιός σε σπαγγέτι γουέστερν, σε αστυνομικές περιπέτειες κτλ. έγινε ο…

ΔΕΙΤΕ εδώ όλο το απολαυστικό ρεπορτάζ https://bit.ly/3oLpS51