“Με οδηγό και άξονα την τέχνη, κατανοώ τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα”

Η ΑMKΕ “Αυτισμός Έκφραση Δημιουργικότητα”, απευθύνεται σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, με Δ.Ε.Π.Υ. (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα) και γενικά σε παιδιά που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και επικοινωνιακές δυσκολίες.
Εφαρμόζουμε πολύ πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα! Στόχος του οργανισμού μας είναι η εκπαίδευση παιδιών και εφήβων, ώστε να αποκτήσουν γνώση και αγωγή σε βασικά για τη ζωή τους θέματα. Για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον τους και να επιτύχουμε την μετάδοση της γνώσης αξιοποιούμε την τέχνη.

Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα, Ιστορίες Μαγειρική, Παίζω Κομμωτήριο, Παραμυθοπερπατώ, Πηλός Εικαστικά, Aerial Yoga, Zumba & Hip Hop, Υποστηρικτικές ομάδες γονέων, Πρώιμη παρέμβαση, Εργαστήριο αφηγήσεις «Αιρητώ».

Με χαρά σας προκαλούμε στην συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση των καλλιτεχνικών εργαστηρίων της ΑΜΚΕ Αυτισμός Έκφραση Δημιουργικότητα.

Στις 26/1/2020 στις 19:00 στο club του Μύλου.

Με είσοδο 5ε.

Τα συγκροτήματά που συμμετέχουν είναι τα έξης: Lostre Community, Dirty Touch και Κόντρες.

Τη συναυλία θα ανοίξει η χοροθεατρικη ομάδα Dance and the mind που δημιουργήθηκαν το 2009 και πειραματίζονται στην θεραπευτική κίνηση, παντρεύοντας τον σύγχρονο χορό με το χοροθέατρο και την κουλτούρα των καλλιτεχνών του δρόμου με αποτέλεσμα μιας τέχνης προσβάσιμης από και προ όλους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2314046837 & 6909521508

Η Πρόεδρος του ΔΣ
Τσαταλίδου Ιωάννα