Με Νίκο Πορτοκάλογλο, Γιώργο & Στέλιο Γκόλγκαρη 20 και 21 Ιανουαρίου στην Κύπρο

Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και 200 Κιθάρες συμπράττουν ως Σολίστ, Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης  20 και 21 Ιανουαρίου στην Κύπρο.

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου και τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδοποιό και ερμηνευτή Νίκο Πορτοκάλογλου, συμπράττουν ως σολίστ για μία ακόμη φορά οι διεθνώς καταξιωμένοι Έλληνες κιθαριστές Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης. 

Η Διεύθυνση της Ορχήστρας και οι Ενορχηστρώσεις είναι του Αντώνη Μυτακίδη, ενώ σολίστ είναι επίσης το Cyprus Guitar Trio. Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Καθηγητής Κιθάρας του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας Αντώνης Κοϊζας. Είναι μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Νίκου Πορτοκάλογλου. σε ένα μουσικό υπερθέαμα για φιλανθρωπικό σκοπό!Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΑΝ και στο Τραγούδι η Μαρίνα Βερζανλή.

Η παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει τα τραγούδια πάντα με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Μια συναυλία, όπου ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη συνοδεία 200 Κιθαριστών στη σκηνή τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια, αλλά και τραγούδια που αγαπάει και τον καθόρισαν ως καλλιτέχνη.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, 20:30 Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, 20:30 Ριάλτο Θέατρο, Λεμεσός.

Εισιτήρια προπωλούνται: Ticketmaster, σε όλα τα καταστήματα ACS και στο www.rialto.com.cy  

Χορηγός: Lidl Cyprus.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99430654