Με επιτυχία έληξε το «Summer Camp Πολιτισμού 2018» του πολιτιστικού οργανισμού «Κοινωνία&Πολιτισμός»

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το πρόγραμμα «Summer Camp Πολιτισμού 2018», που οργάνωσε και υλοποίησε ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Κοινωνία&Πολιτισμός». Το πρόγραμμα στήριξε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στα πλαίσια των δράσεων πολιτισμού. Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου μας διέθεσε χώρο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κορδελιού με τη βοήθεια της Προέδρου κας Μαρίας Πασχαλίδου.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 30 παιδιά οικογενειών με ανέργους ή δικαιούχοι Κ.Ε.Α..
Ήταν ένα βιωματικό διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον Ελληνικό Πολιτισμό και υπήρχε πλήρης κάλυψη της διατροφής των παιδιών όλες τις μέρες.
Η υπεύθυνη του τμήματος εκπαίδευσης του Οργανισμού μας κ. Μαρία Θεοδοσίου, μαζί με την επίσης εκπαιδευτικό κ. Χριστίνα Γκουντόνα, είχαν αναλάβει ανιδιοτελώς την εκπαίδευση, με άριστα αποτελέσματα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής κ. Χάρης Αηδονόπουλος, στήριξε με πολύ αγάπη τη πρωτοβουλία, όλες τις μέρες Το Voyager Travel ανέλαβε αφιλοκερδώς την ημερήσια εκδρομή των παιδιών στην Αρχαία Ρωμαϊκη Αγορά της Θεσσαλονίκης, ενώ σπουδαίο ρόλο έπαιξαν και επιχειρήσεις που στήριξαν επίσης αφιλοκερδώς με μερίδες φαγητών και διάφορα τρόφιμα, νερά, χυμούς και φρούτα. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι το εστιατόριο ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ,η φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗΣ και η κάβα ΑΜΠΑΤΖΗΣ. Δείγμα πως η Ελλάδα διαθέτει επιχειρηματίες με εξαιρετικά κοινωνικές ευαισθησίες.