Μαρία Μπεκατώρου: Είναι νωρίς για δάκρυα Μαρία…

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Μέσα στο 2021 το ζήτημα Μπεκατώρου απασχόλησε τις τηλεοπτικές στήλες και τα τηλεοπτικά πηγαδάκια. Η αγαπημένη του Ant1 έγινε έξαλλη που το κανάλι άλλαξε ώρα στην εκπομπή της χωρίς να την ρωτήσουν – η εκπομπή έτσι κι’ αλλιώς πήγαινε χάλια – και κατέβασε μούτρα.

Και διαβάζαμε δεξιά κι’ αριστερά: “Τι γίνεται με τη Μαρία Μπεκατώρου; η δυσαρέσκεια  και οι προτάσεις” ή “Τίτλους τέλους ρίχνει αυτή τη βδομάδα το Still Standing έχοντας διαγράψει μία πολύ κακή σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά το κυριότερο κλονίζοντας τη σχέση της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1.”

Έτσι άρχισαν οι φήμες πως η Μαρία Μπεκατώρου θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 με τις περισσότερες να υποστηρίζουν πως κατευθύνεται στο MEGA και με σκοπό να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι στο καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» της. Και ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το Mega την ήθελε παρουσιάστρια σ’ ένα καινούργιο παιχνίδι, γιατί η Μπεκατώρου είναι αγαπητή στις τηλεθεάτριες και επιπλέον – λένε – είναι μία παρουσιάστρια που δεν δημιουργεί προβλήματα και… βεντετιλικία.

Το Mega λοιπόν ανακοίνωσε πως η Μπεκατώρου θα παρουσιάσει “The Chase” και η ίδια – ως σεμνή και ταπεινή – που στο παρελθόν είχε πει τα μύρια όσα καλά για τον Ant1, έκανε δηλώσεις λέγοντας: “Η απόφαση να επιστρέψω στο Mega ήταν βασανιστική”. Που το είπε; Μα σε συνέντευξη της στο Mega φυσικά.

  • “Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το τηλεοπτικό περιβάλλον. Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη”.

Έτσι που λέτε…. Και η εκπομπή ξεκίνησε κάνοντας πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (27/12) και δεν τα πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης.

“Βυθίστηκε στη θλίψη η Μαρία Μπεκατώρου. Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια μια και τα νέα δεν είναι…

Η συνέχεια εδώ: https://bit.ly/3HTR1tI