Μαρία Μπέλλου “Που Να είσαι Τώρα”

“Που να είσαι τώρα” τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Μαρίας Μπέλλου σε στίχους του Δημήτρη Τσιανάκα, μουσική της Νατάσας Κωνσταντίνου και ενορχήστρωση του ταλαντούχου Θέμη Κοπαρανίδη.

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα ερμηνευμένη μοναδικά από την Μαρία Μπέλλου που ήδη έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές από το πρώτο της άκουσμα!

Η Μαρία Μπέλλου έχει κυκλοφορήσει μέσα από την Real Music Greece άλλα 5 digital single, αφού προηγήθηκαν τα “Είναι και αλλού πορτοκαλιές” και “Την Κυριακή αυτή”, “Μέχρι και την σκιά μου“, “Λιώνεις για μένα“ και “Στα αστέρια θα σε πάω“ με την Real Music Greece πάντα συνοδοιπόρο!

Από τα 16 σε γνωστά μαγαζιά του Βόλου και της Λάρισας. Στα 18 ξεκινά συνεργασίες με γνωστά ονόματα του χώρου όπως με τον Πόλυ Κερμανίδη Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αργότερα με Λίτσα Διαμάντη Άγγελο Διονυσίου, Κατερίνα Κούκα, Μιχάλη Δημητριάδη, Θάνο Καλλίρη κ.α. Γύρω στο 2002 αρχίζει και συνθέτει και δικά της τραγούδια με αποκορύφωμα το 2004 που στον πανελλήνιο διαγωνισμό λαϊκού τραγουδιού Τσιτσάνια αποσπά δυο από τα τέσσερα βραβεία εκ τον οποίων και του καλύτερου τραγουδιού.

Social Media Real Music :

Facebook Page: https://www.facebook.com/RealMusicgr/
Twitter: https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el
Instagram: https://www.instagram.com/real_music_label/

Real Music Channel YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCBhtFANy1sg49QYlGmDeHYA