Μία μοναδική βραδιά οινογευσίας & γευσιγνωσίας στο natu

Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά επιφύλασσε το Δειπνοσοφιστήριον στους λάτρεις της γεύσης και του οίνου στον κήπο του natu στις 14 Ιουλίου.

Ο wine director, Άρης Σκλαβενίτης
στον κήπο του natu.

Υπό τις μελωδίες του electric cello της Ina, ο wine director Άρης Σκλαβενίτης οδήγησε το κοινό σε ένα οινογευστικό ταξίδι που ξεκίνησε από την Ιταλία, πέρασε στη Νέα Ζηλανδία, για να καταλήξει στη Γαλλία, τη Χιλή και τη Γερμανία. Λεπτά αρώματα, από θρυλικά οινοποιεία συμπλήρωσαν τις ιδιαίτερες γεύσεις & υφές του menu που έφερε την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία food & wine pairing.

Ένα ιδιαίτερο ροζέ, τόσο σε χρώμα όσο και σε γεύσεις, δημιούργημα των ηφαιστειακών εδαφών της Αίτνας και δύο ξηρά λευκά με υπέροχα αρώματα συνόδευσαν τα πρώτα τρία πιάτα που μοσχοβολούσαν θάλασσα, ενώ ένα βαθύ τόσο σε χρώμα όσο και γεύση κόκκινο κρασί ανέδειξε τη γεύση του σιτεμένου φιλέτου black angus.

Για επίλογο, το δροσερό ημίξηρο λευκό Riesling με έντονο φρούτο & ορυκτό τελείωμα, απογείωσε την semifreddo λευκής σοκολάτας, κλείνοντας ιδανικά έναν γαστρονομικό κύκλο με κλιμακούμενη γευστική & αισθητηριακή ένταση.

Ο κήπος του natu αποτέλεσε «κόμβο συνάντησης» για τους λάτρεις του καλού κρασιού αλλά και όσους ήθελαν να μυηθούν στον κόσμο του.

Τόσο ο Άρης Σκλαβενίτης, όσο και ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και το Δειπνοσοφιστήριον, ανανέωσαν το ραντεβού τους με την απόλαυση στο εγγύς μέλλον.