Λορέντζος Γκρέτσας: Επιστρέφει δυναμικά με το τραγούδι «Ναι μεν αλλά»


Μετά τις δύο επιτυχημένες δισκογραφικές του δουλειές υπό την σκέπη της DGΜ ο Λορέντζος Γκρέτσας μάς παρουσιάζει και το τρίτο του τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί κι αυτό από την Dream Greek Music.

Ο ανερχόμενος ερμηνευτής επιστρέφει δυναμικά με το τραγούδι «Ναι Μεν Αλλά».

Πρόκειται για μία χορευτική καλοκαιρινή ρούμπα, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο το δισκογραφικό του παλμαρέ, το οποίο μετράει τα τραγούδια «Μες το μυαλό μου» και «Της ζωής μου το βιβλίο», που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Το νέο τραγούδι του Λορέντζου Γκρέτσα είναι σε μουσική του Χρήστου Χιώνη, ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Πέτρου Αγγελόπουλου.

Το «Ναι Μεν Αλλά» συνοδεύεται από ένα πολύ όμορφο και πολύ προσεγμένο music video, η σκηνοθεσία του οποίου έχει γίνει από τον Mili Sulovari.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα ο ερμηνευτής θα μπει στο στούντιο για το νέο του τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει και πάλι από το νέο ελπιδοφόρο label DGM (Dream Greek Music), το οποίο εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι τραγουδιστές.

https://www.youtube.com/watch?v=pxn4Mo8uMHA&feature=emb_title&fbclid=IwAR3e3UtGBg5CCp057aMQfgZWWeYGuGItzhnohdDalu5wNnSdWxFJA4lN1OE