Κώστας Καραφώτης «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη 2023 Version by Nikos Halkousis»

Συνθέτης: Χρήστος Παπαδόπουλος

Στιχουργός: Πόπη Πασβάντη

Κώστας Καραφώτης φέρνει μια αγαπημένη επιτυχία στο σήμερα με την κυκλοφορία «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη 2023 Version by Nikos Halkousis» διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music

Mετά την viral επανεκτέλεση του «Σ’ Αναζητώ», o Κώστας Καραφώτης είναι εδώ με καινούργια κυκλοφορία που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το φθινόπωρο!

Πρόκειται για μία νέα εκδοχή μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 2000s η οποία αγαπήθηκε από το κοινό και ακούγεται μέχρι σήμερα. Φυσικά, είναι και άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Της Αγάπης Μαχαιριά» που προβλήθηκε το 2006 – 2007.

Ο Κώστας Καραφώτης δίνει μια νέα ωριμότητα με την αυθεντική λαϊκή χροιά του στους στίχους της Πόπης Πασβάντη ενώ ο μοναδικός DJ Nikos Halkousis υπογράφει την παραγωγή, στη μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου.

«Είχα κάποτε μια αγάπη, θάλασσα πλατιά

Αεράκι δίχως ψύχρα, φεγγαράκι μες τη νύχτα

Και στον ουρανό μου ξαστεριά

Τώρα που ʽναι η αγάπη και τ’ αγέρι μου

Όλα τα ʽχω μα δεν έχω πια το ταίρι μου

Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία συνοδεύεται από ένα φωτογραφικό visualizer σε σκηνοθεσία Φραγκίσκου Κουλούρα, που βρίσκει τον Κώστα Καραφώτη σε παραθαλάσσια, golden hour locations.

Η νέα κυκλοφορία του Κώστα Καραφώτη «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη 2023 Version by Nikos Halkousis» είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Βρείτε το εδώ: https://bit.ly/eihakapotemiagapi

Βρείτε τον Κώστα Καραφώτη εδώ: https://www.instagram.com/kostaskarafotis_/