Κώστας Βίδρας: “Για μια επιτυχημένη καριέρα στο modeling χρειάζονται οι σωστοί τρόποι συμπεριφοράς, η ηθική, η μόρφωση και η νοημοσύνη”

“Η όμορφια είναι κάτι που πηγάζει από μέσα προς τα έξω. Όσο όμορφος αισθάνεσαι εσωτερικά τόσο αυτό θα αντικατοπτρίζεται και εξωτερικά.”

Με ποιο σκεπτικό αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε στο χώρο του modeling; Με το μοντελινκ ασχολήθηκα τελείως τυχαία. Μια φίλη μου, μου το πρότεινε, η οποία ήταν σε αυτό το χωρο. Έτσι λοιπόν είπα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω. Από τότε μέχρι σήμερα ασχολούμαι εδω και 10 χρόνια.

Αισθάνεστε όμορφος ψυχικά όσο και εμφανισιακά; Η όμορφια είναι κάτι που πηγάζει από μέσα προς τα έξω. Όσο όμορφος αισθάνεσαι εσωτερικά τόσο αυτό θα αντικατοπτρίζεται και εξωτερικά.

Σίγουρα την ψυχική ομορφιά πρέπει συνέχεια να την εξελίσσουμε και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του χαρακτήρα μας

Θα κάνατε γυμνή φωτογράφιση για τις ανάγκες μιας φιλανθρωπικής δράσης; Στηρίζω πολύ τις φιλανθρωπικές δράσεις, εάν μου γίνει μελλοντικά κάποια ανάλογη πρόταση για να βοηθήσω εννοείται πως θα το έκανα.

Συνεργάζεστε με κάποιο πρακτορείο και σε ποιους ανθρώπους του χώρου του modeling οφείλετε ένα ευχαριστώ για την εως τώρα πορεία σας; Ξεκίνησα με το top class management στην θεσσαλονικη, έπειτα εχω συνεργαστεί με αρκετά όπως το x ray agency στην Αθήνα, το modelland, το modemanagement, το elite modeling agency και το modelmayhem.

Είναι αρκετά τα άτομα που θα ήθελα να ευχαριστήσω, όπως όλο το team των πρακτορείων με τα οποία συνεργάζομαι. Ο καθένας βάζει και το δικό του λιθαράκι για να πάω όλο και πιο ψηλά. Επίσης ένα μεγαλο ευχαριστώ στο Σταύρο Μπρεζα για τα απίθανα fashion projects που κάναμε, τον Αργυρή Εσκιτζή, τη Χριστίνα Αλεξάνδρου, τον
Mk_photography, την Μαρίνα Παπαδόπουλος, τη Γιάννα Βλάχου, τον Θεοχάρη Κατσάνη. Επίσης θέλω να πω ένα μεγαλο ευχαριστώ στους εξής σχεδιαστές που πίστεψαν σε μενα και με επέλεξαν για μοντέλο: Tom Ford, Β. Ζουλια, Β. Κωστέτσο, Ν. Αποστολόπουλο, Κ. Μητροβγενη.

Πέραν της εμφάνισής σας ποιο άλλο χαρακτηριστικό, σας διακρίνει ως προσωπικότητα; Η επιμονή και η αγάπη μου για τη δουλειά που κάνω.

Είστε έτοιμος να ακολουθήσετε μια διεθνή καριέρα όταν σας δοθεί η ευκαιρία; Θέλω πολύ να δοκιμάσω την τύχη μου και στο εξωτερικό μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα με την πανδημία. Είναι στα άμεσα σχέδιά μου.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας σχεδιαστής μόδας, ποιο μοντέλο σας εμπνέει και γιατί; Είναι αρκετοί οι σχεδιαστές μόδας που λατρεύω αλλά αυτοί που ξεχωρίζω από Έλληνες είναι ο Μάκης Τσέλιος και από ξένους ο Tom Ford.
Αγαπημένο μου μοντέλο είναι ο David Gandy. Έχει μια τρομερή καριέρα και άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του μοντελινκ καθώς σε μια εποχή που κυριεύαν τα σκίνι μοντέλα, έχτυσε μυς και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας στη μόδα.

Τις καλοκαιρινές σεζόν σας βρίσκουμε στη Μύκονο στο famous beach bar Nammos. Μιλήστε μας για τις εντυπώσεις σας από το καλύτερο beach bar της Μεσογείου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς μου δείχνουν εμπιστοσύνη και έχουμε συνεργασία κάθε χρονιά.

Η εμπειρία για όποιον ερθει στο Nammos είναι μαγική. Δικαίως κατέχει τον τίτλο του καλύτερου beach bar της Μεσογείου. Είναι το πρώτο μέρος που θα πρέπει να επισκεφτεί κάποιος όταν έρθει στη Μύκονο.

Μόρφωση και Modeling. Ένα όμορφο σώμα είναι αρκετό για μια επιτυχημένη καριέρα; Σίγουρα δεν αρκεί να εχεις μόνο ένα γυμνασμένο σωμα. Χρειάζεται να υπάρχουν σωστοί τρόποι συμπεριφοράς, ηθική, μόρφωση και νοημοσύνη. Αυτά οδηγούν νομοτελειακά στην επιτυχία.

Η Γυμναστική και η διατροφή είναι στις προτεραιότητές σας; Μου αρέσει ο υγιεινός τρόπος ζωής, γυμναστική, μια σωστή διατροφή. Από μικρός ασχολιόμουν με την κολύμβηση και αργότερα πήγαινα γυμναστήριο. Γυμνάζομαι 5 φορες την εβδομάδα και προσέχω τη διατροφή μου. Δεν κρύβω όμως ότι πολλές είναι οι φορες που θα φάω κάτι όχι τόσο υγιεινό, όπως επίσης και θα βαρεθώ να κάνω μια μέρα γυμναστική, αλλά πάντα όταν συμβαίνει αυτό θυμάμαι τους στόχους που εχω βάλει κι έτσι μπαίνει το κίνητρο για να προχωρήσω.

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Είμαστε σε μια περιοδο που ευτυχώς έχουν ανοίξει τα στόματα για να υπάρξει μια δικαίωση. Σίγουρα όταν συμβαίνει πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Εαν δεν έχουμε τη δύναμη να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, τοτε πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια. Αλλά παντα να το αντιμετωπίζουμε και να μην το κρατάμε μέσα μας, καθώς αυτό θα αποβεί μοιραίο για την ψυχική μας υγεία.
Προσωπικά ήμουν από τους δυνατούς χαρακτήρες και όταν πηγαινε να συμβεί κάτι, το έκοβα κατευθείαν, δεν επέτρεπα να συμβεί.