Κωνσταντίνα Δημητρίου: “Πιστεύω πως ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά και ίσως κάποιες φορές η τύχη…”

“Το “Έφευγες” είναι η μπαλάντα που επιλέξαμε ως πρώτο δείγμα του δίσκου που ετοιμάζουμε, σε στίχους δικούς μου, μουσική του Φώτη Τάμπα και κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.”

Ποια είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η μουσική είναι μέρος της ζωής μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν μπορώ να πω πως έχω πρώτη ανάμνηση. Οι γονείς μου αγαπούσαν πολύ τη μουσική και αυτό που που συνειδητοποίησα τελικά είναι πως μπήκε στη ζωή μου χωρίς να το καταλάβω.

Με ποιόν Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Υπάρχουν αρκετοί μουσικοί που θαυμάζω και θα ήθελα να σταθώ δίπλα τους επί σκηνής. Δύο εκ των οποίων είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Απο μικρή ήξερα πως η μουσική θα με ακολουθεί για πολύ καιρό. Αποφάσισα πως πρέπει να δουλέψω σκληρά για να υπάρχω μέσα σε αυτη. Κάπως έτσι ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής – ορθοφωνίας. Από εκεί κι έπειτα ξεκίνησα να εμφανίζομαι σε μουσικές σκηνές γνωρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους και κάνοντας όμορφες συνεργασίες. Κάθε μία εμπειρία στην μέχρι τώρα πορεία μου είχε πάντα κάτι θετικό να μου δώσει και εύχομαι να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Νομίζω πως με τρομάζει περισσότερο η επιτυχία πάρα η αποτυχία στη ζωή μου. Θεωρώ πως η επιτυχία μπορεί να σε τσακίσει ύπουλα και πιστεύω πως σαν άνθρωπο ποτέ δεν θα με καθησυχαζε… Η αποτυχία όμως είναι πιο ξεκάθαρη και σίγουρα θα με πείσμωνε.

Ποια είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Σαφώς τα talent show δίνουν ένα βήμα σε ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Παρατηρώ όμως πως από τα σημερινά talent show, ενώ είναι τόσα πολλά, τα παιδιά που έχουν παραμείνει στο χώρο είναι ελάχιστα. Πιστεύω πως ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά και ίσως κάποιες φορές η τύχη… Θεωρώ πως τίποτα δεν μας χαρίζεται και πως για πραγματοποιήσεις το όνειρό σου δεν αρκεί να έχεις απλά το ταλέντο.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θαυμάζω. Είναι δύσκολο να επιλέξω έναν. Ονειρεύομαι συνεργασίες που θα μου αφήσουν αξέχαστες αναμνήσεις και θα μου δώσουν εφόδια έτσι ώστε να γίνομαι καλύτερη. Κάθε μία συνεργασία στην μέχρι τώρα πορεία μου ήταν σημαντική και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες.

Πείτε μας λίγα λόγια για το πρόσφατο single σας «Έφευγες» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Τι θα ακούσουμε στον επερχόμενο δίσκο σας; Το “Έφευγες” είναι η μπαλάντα που επιλέξαμε ως πρώτο δείγμα του δίσκου που ετοιμάζουμε, σε στίχους δικούς μου και μουσική του Φώτη Τάμπα. Είναι ένα τραγούδι με εικόνες μια άλλης εποχής, με πρωταγωνιστές δύο ανθρώπους που βιώνουν την αγωνία και τον πόνο του αποχωρισμού. Στο δίσκο που ετοιμάζουμε έχουμε συγκεντρώσει όλες μας τις επιρροές και έχουμε επιλέξει τραγούδια που στο σύνολό τους πρωταγωνιστει το έντεχνο και το λαϊκό στοιχείο.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δουλεύουμε πάνω στην ολοκλήρωση του δίσκου, ο οποίος ελπίζουμε να είναι έτοιμος το φθινόπωρο. Ονειρευομαστε να πραγματοποιήσουμε ένα κύκλο συναυλιών το καλοκαίρι και ευχόμαστε να μας το επιτρέψει η κατάσταση.

Κωνσταντίνα Δημητρίου Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Δημητρίου γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στον Βόλο.
Από αρκετά μικρή ηλικία ξεκινάει να ασχολείται με τη μουσική κι έτσι αρχίζει να εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές.
Το Φεβρουάριο του 2016 συμμετέχει ως στιχουργός στον δίσκο της Βασιλικής Στεφάνου με το τραγούδι «Λάθος». Στον δίσκο υπογράφουν επίσης οι: Κώστας Μακεδόνας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Μιτζέλος, κ.α
Τον Ιανουάριο του 2017 εμφανίζεται στο club του Σταυρού του Νότου ως καλεσμένη στην παρουσίαση δίσκου του Φώτη Τάμπα με καλεσμένους επίσης τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τον Πάνο Μουζουράκη την Βίκυ Καρατζόγλου και τον Απόστολο Μόσιο.
Μας συστήνεται με το τραγούδι «Έφευγες» από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο.