Κορονοϊός: ο Κυριάκος Μαριδάκης μένει στο σπίτι

Και μας δείχνει από το Ντουμπάι πώς περνά τον χρόνο του.

Ο “Ελληνας γαλαζοαίματος” Διευθυντής της Βασιλικής οικογενείας και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε. λόγω κορονοϊού και ακολουθώντας τις οδηγίες, μένει στο σπίτι.

Όπως όλοι μας στην Ελλάδα έτσι κι εκείνος λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τα μέτρα που έχουν αναγγελθεί στη χώρα του και παραμένει στο σπίτι του, φροντίζοντας τον εαυτό του παρόλο ότι είναι σε 24ωρη ετοιμότητα. Ο Κυριάκος όμως, βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο να περάσει τον χρόνο του κι έτσι επιδόθηκε στην μουσική που τόσο αγαπάει και λατρεύει αφού είναι και η μοναδική του συντροφιά.

Από παδί παίζει πιάνο και αρμόνιο αυτοδίδακτος συνθέτοντας δικά του τραγούδια καταγοητεύοντας ακόμα και τη Βασιλική οικογένεια.

Ο Κυριάκος αποδεικνύεται πολυτάλαντος ενώ κάποια από τα τραγούδια του κάνουν το γύρο του διαδικτύου προβάλλοντας και την Ελλάδα μας.

Εμείς να του ευχηθούμε να είναι υγιείς και δυνατός στις δύσκολες μοναχικές αυτές στιγμές.

Παίζοντας ένα από τα ρομαντικά του τραγούδια στο πιάνο σε Αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο (Πατήστε το link) https://youtu.be/NlqT7R0ZN3g

Hotel Manager Kyriakos playing his own Greek music on board.MOV

Greece is everywhere, even traveling to Europe with the beatifull cruise ship Rhapsody having Kyriakos our Greek Hotel Manager.Mark & LindaEnjoy……