Κατσαντώνη Ελένη: “Οι καλλιτέχνες οφείλουμε να παράγουμε ΦΩΣ κάτι που αν μη τι άλλο είναι αυτό που χρειαζόμαστε αυτό τον καιρό”

Η Dreamteam σε συνεργασια με το Polismagazino.gr, στην έναρξη του νέου Χρόνου και με δράσεις #giaenankaliterokosmo, δίνει βήμα σε καλλιτέχνες για να εξωτερικεύσουν συναισθήματα, έργα και απόψεις:

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το 2021; Δύναμη Τόλμη Αποφασιστικότητα.

Πως αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα με την πανδημία και τα μέτρα για τον covid; Για να αντιμετωπισεις την καθημερινότητα θα πρεπει να την αποδεχτείς. Δυσκολο αυτο που διανυουμε οχι ομως και ακατορθωτο. Οι καλλιτεχνες εχουμε τα δικα μας μετρα και σταθμα για να αντιμετωπιζουμε γενικα τις οποιεσδηποτε συνθηκες. Η συνειδητοποιηση και η λογικη με παντρεμα το συναισθημα μας στην εξελιξη της αμεσης αντιμετωπισης σε οποιαδηποτε συνθηκη πρεπει να αντιμετωπισουμε. Μην ξεχναμε αλλωστε οτι οι καλλιτεχνες οφείλουμε να παραγουμε ΦΩΣ κατι που αμη τι αλλο ειναι αυτο χρειαζομαστε αυτο τον καιρο.
Εγω προσωπικα αισθανομαι μια γλυκια ωριμοτητα της ψυχης μου ωστε να διεκδικήσω το ΤΩΡΑ μου.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Πολιτισμού το 2022; Ισχυ εν τη ενώσει.

Ως καλλιτέχνης και άνθρωπος του πολιτισμού, τι θα προτείνατε για την επιστροφή στην κανονικότητα; Αγκαλιες ψυχης. Να γινουμε αυτο που θελουμε να ειναι οι αλλοι απεναντι μας.

Κοινωνία, Απομόνωση, Κανονικότητα. Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα; Θα ειναι η εκφραση του προσωπου μας στον καθρεφτη. 

Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σας για το 2022; Καλλιτεχνικη ωριμοτητα.