Κατερίνα Μονογυιού: Από τα καλλιστεία στη Βουλή

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Είναι λυπηρό που με μια αφορμή ένα θανατηφόρο δυστύχημα γίνεται όλο αυτό που γίνεται στις τηλεοπτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων. Και γίνεται γιατί ο Τζώρτζης Μονογυιός – που έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο – ήταν παίχτης τηλεοπτικού reality και αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογιού, πού έχει μεγάλη δημοσιότητα.

Δύο νέοι άνθρωποι, μοντέρνοι, με πλούσια κοινωνική ζωή, με καθημερινές εμφανίσεις στα social media, στα πάρτι και στις δεξιώσεις.

Και αναρωτιέμαι: Μα όλοι θέλουν να δουν το βίντεο από το τραγικό δυστύχημα με την Ferrari; Όλοι θέλουν να μάθουν πόσο κόστισε η Ferrari; Όλοι θέλουν να μάθουν ποιος του πούλησε την Ferrari; Αν ήταν μεταχειρισμένη η Ferrari; Πόσο έτρεχε η Ferrari; Γιατί διαλύθηκε η Ferrari; Τελικά όλη αυτή η Life style αντιμετώπιση ενός τραγικού συμβάντος είναι εξωφρενική. Όλες και όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες είχαν να διηγηθούν από μια ιστορία για τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Η μπάλα πήρε και την αδελφή του και όλοι ασχολούνται – και πάλι – μαζί της. Όπως κάνω κι εγώ άλλωστε μ’ αυτό το άρθρο. Ψάχνοντας να διαβάσω για το δυστύχημα είδα και πάρα πολλές φωτογραφίες της Κατερίνας Μονογυιού, πολύ κοσμικές, πολύ Life style κτλ. Μέχρι και video clip έχει κάνει. Ομολογώ πως δεν ήξερα πολλά πράγματα και αποφάσισα να μάθω.

Τα αδέλφια Μονογυιού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Μύκονο από ευκατάστατη οικογένεια. Γι’ αυτό και ο Τζώρτζης είχε κατάστημα με ρούχα στο νησί και η Κατερίνα εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων το 2019 με τη Νέα Δημοκρατία. Πριν απ’ αυτό ο Τζώρτζης στα νιάτα του είχε συμμετάσχει στο τηλεοπτικό reality The Wall και η Κατερίνα είχε πάει στα καλλιστεία- ενώ είχε σπουδάσει…

H συνέχεια εδώ: https://bit.ly/3FsqEJz