Καλλιρόη “Το μεγαλύτερο θέμα για εμένα ήταν να κάνω τις αρνητικές εμπειρίες θετική ενέργεια για να μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου”

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Real Music, το Δημήτρη Τσιανάκα, τον Απόστολο Βούλγαρη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη για αυτήν την ευκαιρία που μου έχει δοθεί στη δισκογραφία.”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μουσική μου ανάμνηση, είναι όταν είχα πρωτοπάει με τους γονείς μου σε νυχτερινό κέντρο στη Μελβούρνη.

Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζετε και με ποιον Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Θαυμάζω το Ζαφείρη Μελά και βεβαίως θα ήθελα να παραβρεθώ στην πίστα μαζί του.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Άρχισα να τραγουδάω από 8 χρονών στο μαγαζί που λεγόταν ‘’Υπάρχω’’ στην Μελβούρνη. Έχω δουλέψει περίπου δέκα χρόνια και στην Ελλάδα. Βεβαίως υπήρχαν επιρροές και καθοριστικές στιγμές, από τις οποίες πιστεύω όλοι οι καλλιτέχνες παίρνουν, θετικές και αρνητικές. Το μεγαλύτερο θέμα για εμένα ήταν να κάνω τις αρνητικές εμπειρίες θετική ενέργεια για να μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου.

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Πιστεύω πώς τα μουσικά τηλεοπτικά talent show, είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία για καλλιτέχνες να αναδειχθούν, επειδή το λεγόμενο σύστημα της νύχτας δεν είναι και ακριβώς δίκαιο. Οπότε συμμετέχοντας στα μουσικά τηλεοπτικά talent show δίνεται μία καθαρή ευκαιρία προς τους καλλιτέχνες.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Η συνεργασία που ονειρεύομαι είναι με τον αγαπημένο Ζαφείρη Μελά.

Γιατί χρειάζεται η μουσική παιδεία; Είναι πολυτέλεια ή ανάγκη; Μουσική παιδεία χρειάζεται πιστεύω για όλο τον κόσμο, και θα έπρεπε να διδάσκουν μουσική και στα δημοτικά σχολεία. Ο λόγος είναι για να καταλαβαίνουν τα παιδιά από μικρή ηλικία τι παριστάνει η μουσική για να μπορούν τα παιδιά από μικρή ηλικία να καταλάβουν τι εστί καλό τραγούδι και καλοί τραγουδιστές. Πιστεύω πως η μουσική παιδεία είναι ανάγκη, αλλά, με την οικονομική κατάσταση της χώρας, και το λεγόμενο fair play στη δισκογραφία είναι πολυτέλεια.

Υπάρχουν Έλληνες αξιόλογοι μουσικοί, με μουσική κατάρτιση και γνώσεις; Και βεβαίως υπάρχουν αξιόλογοι μουσικοί με μουσική κατάρτιση και γνώσεις στην Ελλάδα. Είχαμε και έχουμε και παγκοσμίως αναγνωρισμένους Έλληνες μουσικούς. Για παράδειγμα, Ντέμης Ρούσσος κ.α.

Ποιο τραγούδι ξεχωρίζετε άλλου καλλιτέχνη που θα θέλατε να ερμηνεύσετε εσείς; Το τραγούδι που ξεχωρίζω είναι “ένα απόγευμα θλιμμένο” από το Ζαφείρη Μελά. Είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας μου.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας τραγούδι. Το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο ‘’Είσαι μες στις φλέβες μου’’ ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα. Είχα πάει αρκετές φορές να διασκεδάσω στο Can-Can με το Ζαφείρη Μελά, την Στέλλα Κονιτοπούλου, και τους Aμάν Aμάν, οι οποίοι εκείνη την εποχή το σουξέ τους είναι το τραγούδι που ερμηνεύω τώρα στα πρώτα βήματά μου στη δισκογραφία.
Ένα από τα μέλη τον Aμάν Aμάν είναι ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος βρίσκεται στη Μελβούρνη και είναι ο γενικός διευθυντής της Real Music στην Αυστραλία.
Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα που είχαμε στην ηχογράφηση με τον Κώστα και ελπίζω να αρέσει το τραγούδι, επειδή το έχω ερμηνεύσει με το δικό μου τρόπο.

Ποια είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι πάρα πολύ απλά. Πρώτον να ολοκληρώσουμε τα άλλα δύο τραγούδια που απομένουν, και ανυπομονώ για την παρουσίαση των τραγουδιών μου σε πόλεις της Αυστραλίας. Και βέβαια ανάλογες εμφανίσεις σε όλες τις πόλεις της Αυστραλίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Real Music, τον Δημήτρη Τσιανάκα, τον Απόστολο Βούλγαρη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη για αυτήν την ευκαιρία που μου έχει δοθεί στη δισκογραφία.


Κυκλοφορεί από την Real Music το πρώτο χρονικά τραγούδι της Καλλιρόης με γενικό τίτλο “Είσαι μες στις φλέβες μου”

Πρόκειται για μία διασκευή παλαιότερης επιτυχίας των “Αμάν Αμάν” σε στίχους της Καλλιόπης Γκουτζούδη και μουσική του Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Η ενορχήστρωση και ο προγραμματισμός έγινε στο νεοσύστατο studio της Real Music στην Αυστραλία υπό την καθοδήγηση του Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Η Καλλιρόη στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας και αφού εργάστηκε σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης της Ελλάδας, ζει και εργάζεται μόνιμα πλέον στην Μελβούρνη Αυστραλίας όπου διατηρεί δική της μουσική σχολή και κάνοντας εμφανίσεις για τους ομογενείς σε επιλεγμένους χώρους. Η συνεργασία της με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και την Real Music “άναψε” το πράσινο φως για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα.

Είναι η Καλλιρόη και το τραγούδι “Είσαι μες στις φλέβες μου”

Είσαι μες στις φλέβες μου :
https://youtu.be/vITPKXdmWaU