Κέλλυ Βουδούρη: “Σχεδιάζω το να μην περνάει μέρα που να μην εμπλέκομαι με τη μουσική! Τραγούδια, στούντιο, συναυλίες…” 

“…Καθοριστικά ήταν τα λαϊκά προγράμματα. Αυτά με έμαθαν να τραγουδώ με θάρρος, να βλέπω άμεσα τον αντίκτυπο των τραγουδιών στο κοινό και να το απολαμβάνω!”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Οι Κυριακές στο πατρικό μου σπίτι εμπεριέχουν όλες τις πρώτες μου μουσικές αναμνήσεις. Στην ταράτσα γινόταν το καθιερωμένο ψήσιμο από τον παππού και πρωταγωνιστούσαν ο Βαμβακάρης και ο Ζαμπέτας, ενώ ο μπαμπάς μου έκανε τα μαστορέματα του κυρίως με Καζαντζίδη και Pink Floyd, ένα κάπως περίεργο ταίριασμα. Η γιαγιά μαγείρευε ψάλλοντας και η μαμά με τον θείο μου μας ψυχαγωγούσαν συνήθως με Λουκιανό και Doors. Ε, λοιπόν, όλα αυτά μαζί φτιάχνουν εμένα στο σήμερα.

Με ποιόν Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ήταν η πρώτη συναυλία που πήγα σαν έφηβη, αγόρασα τότε όλα του τα cd. Θυμάμαι είχα μείνει άναυδη από το πόσο αβίαστα ενώνεται με αυτό που κάνει. Και κάπως έτσι νιώθω ακόμη.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Τραγουδώ επαγγελματικά 14 χρόνια. Είναι στην ιδιοσυγκρασία μου κάπως να ψάχνομαι συνεχώς για κάτι καινούριο κι έτσι πέρασα από συνοικιακά ταβερνάκια, σε μεγαλύτερα προγράμματα και από μικρές σκηνές μέχρι συναυλίες. Καθοριστικά ήταν σίγουρα τα λαϊκά προγράμματα, αυτά με έμαθαν να τραγουδώ με θάρρος, να βλέπω άμεσα τον αντίκτυπο των τραγουδιών στο κοινό και να το απολαμβάνω!

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Την επιτυχία τη φαντάζομαι και τη λαχταράω και τώρα που το σκέφτομαι και την αποτυχία ίσως λίγο περισσότερο. Φαίνεται πως τα εμπόδια που νομίζουμε για αποτυχίες να μας φέρνουν, πιο πεισματικά, κοντά στους στόχους μας.

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στο Rising Star, πριν μερικά  χρόνια, με coach τον Κώστα Μακεδόνα. Ήταν ένα αρκετά πρωτοποριακό project, το οποίο προσωπικά απόλαυσα πάρα πολύ. Το να εμφανιστεί ένας νέος καλλιτέχνης στην τηλεόραση είναι μια γρήγορη προβολή, την οποία αν την αξιοποιήσει σωστά, θεωρώ ότι έχει πολλά να κερδίσει. 

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Να πούμε καλύτερα ότι μόνο συνεργασίες ονειρεύομαι; Πιστεύω πολύ στις ομάδες και στις παρέες. Όταν φαντάζομαι μεγάλες παραστάσεις ή γεννιέται μια ιδέα καινούρια, πάντα και κάποιον ακόμη εμπεριέχει. 

Υπάρχουν μάνατζερ στην Ελλάδα που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού; Φαντάζομαι πως ναι, αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ο αυθορμητισμός μου συνήθως δεν αφήνει χώρο σε τρίτους να οργανώσουν πράγματα για μένα! Και απολαμβάνω και την αμεσότητα της επικοινωνίας με τους ανθρώπους που επιθυμώ να συνεργαστώ.

Ποιά είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Σχεδιάζω κυρίως το να μην περνάει μέρα που να μην εμπλέκομαι με τη μουσική! Τραγούδια, στούντιο, προετοιμασία εμφανίσεων, συναυλίες και πάλι από την αρχή!