«Θέμα Χρόνου» Νέο video clip από τον Stk και τον Long3

Δύο από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του σύγχρονου ρεύματος του hip hop, κυκλοφορούν μία όμορφη μπαλάντα από τον καινούριο δίσκο του Stk «Απόκλιση».

O Stk μας έχει δείξει πως δεν φοβάται να παρουσιάσει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του. Στο video του νέου του τραγουδιού «Θέμα Χρόνου» στο πλευρό του βλέπουμε τον Λαρισαίο Long3 (γνωστό για τις προσωπικές του επιτυχίες αλλά και από τη συμμετοχή του στην κολεκτίβα Above The Hood) να περιγράφουν το άδοξο τέλος που έχουν συχνά οι ιστορίες αγάπης. Το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα δένει αρμονικά με τη φωνή του Stk και του Long3, ανταμείβοντας τον κόσμο που περίμενε με ανυπομονησία το βιντεοκλίπ, καθώς το «Θέμα Χρόνου» πρόκειται για το πιο αγαπημένο κομμάτι του νέου δίσκου του Stk, μετρώντας ήδη 67.000 προβολές στην μορφή του lyric video.

«Γυρίζω σπίτι κάθε βράδυ κομμάτια

Ώρες που δεν θες πραγματικά να με δεις

Έψαξες τον έρωτα σε κάποια άλλα μάτια

Μα σαν και μένα δεν θα ‘ναι κανείς»

Δείτε το τρίτο βιντεοκλίπ του album εδώ:

Ο Stk κυκλοφόρησε τον πρόσφατο δίσκο του «Απόκλιση» τόσο στο YouTube, όσο και στο Spotify, με κεντρικό μήνυμα «Αγκάλιασε αυτό που σε κάνει να διαφέρεις». Στα lyric videos των κομματιών του, βρίσκουμε καταγεγραμμένες ιστορίες των ακροατών του, οι οποίοι ένιωσαν «αποκλίσεις», αλλά κατάφεραν να αγαπήσουν τις ιδιαιτερότητές τους και να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, δίνοντάς μας έμπνευση.

Στους συντελεστές του video, ο Λαρισαίος παραγωγός M.O. Nomad έχει επιμεληθεί την μουσική παραγωγή, ηχογράφηση, μίξη και mastering του κομματιού, ο Henry Moren σκηνοθέτησε το video clip, ενώ την επικοινωνία συντονίζει η Action Εστί.

Καταλήγοντας, οι δύο καλλιτέχνες σπάνε τα σεξιστικά και άλλα στερεότυπα αποδεικνύοντας πως το hip hop στην Ελλάδα μπορεί να εκφράζει συναισθήματα και ανθρώπινες καταστάσεις.

Ακολουθήστε τον Stk στα Social Media:

Instagram | Facebook

Ακολουθήστε τον Long3 στα Social Media:

Instagram | Facebook