Θάνος Καλλίρης: Σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στην πρώτη του συνέντευξη ως δημοσιογράφος στην Τζένη Γεωργιάδη

Μία μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο, κάνει πραγματικότητα, εδώ και μήνες, και με τεράστια επιτυχία και ακροαματικότητα, ο Θάνος Καλλίρης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, μπήκε και στο πετσί του δημοσιογράφου, κάνοντας την πρώτη του συνέντευξη, στην Τζένη Γεωργιάδη, μία εμπειρία, που τον ενθουσίασε αλλά και τον δυσκόλεψε λίγο, αφού όπως εξομολογήθηκε on air, στα τόσα χρόνια καριέρας του, έχει μάθει, να του κάνουν συνεντεύξεις!

Ο Θάνος Καλλίρης, που συνεργάζεται με το «Ράδιο Δίκτυο», όπου οι εκπομπές του, μεταδίδονται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Περιφέρειας γενικότερα, επέλεξε, όπως εξομολογήθηκε, να πάρει την πρώτη του συνέντευξη, στην ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, γιατί τον κέρδισε με το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Κράτησέ με», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, ενώ τον ιντρίγκαρε, η μουσική της σταδιοδρομία, έχοντάς την εμπιστευτεί σε πολλά τραγούδια ο Στέφανος Κορκολής, η Ρεβέκκα Ρούσση, ο Βασίλης Δήμας και άλλοι, αλλά και ο σεμνός χαρακτήρα της.

Έτσι την υποδέχτηκε στο στούντιό του, σε μία ολιγόλεπτη συζήτηση, όπου θέλησε να μάθει τα πάντα για εκείνη, ενώ ανέπτυξαν και την θέση τους, για τα talent show, τις κριτικές επιτροπές και όχι μόνο! Φυσικά και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή, για έναν νέο καλλιτέχνη, να του παίρνει συνέντευξη ο Θάνος Καλλίρης, και να του δηλώνει δημόσια, πώς αναγνωρίζει το ταλέντο του. 

Ακούστε εδώ την συνέντευξη: https://fb.watch/iwqyFJW_4B/