Η Huawei παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση CloudCampus 3.0

Επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων προς την εποχή Cloud 
 
H Huawei κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου όσον αφορά στη δικτύωση των campus, παρουσιάζοντας την νέα λύση CloudCampus 3.0 αλλά και μια εκτενή γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της βιομηχανίας. Αυτή η λύση βοηθάει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα δίκτυο campus που διαθέτει πλήρως ασύρματη δικτύωση, άμεση πρόσβαση στο Cloud για παγκόσμια υποκαταστήματα, διαχείριση μέσω Cloud σε LAN και WAN και έξυπνες λειτουργίες και συντήρηση (O&M) για χρήστες και εφαρμογές. Επιπλέον, με αυτή τη λύση, οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μπορούν να αξιοποιήσουν γρήγορα νέες ευκαιρίες για ψηφιακό μετασχηματισμό στην εποχή του Cloud. Καθώς η πανδημία COVID-19 αλλάζει σε βάθος διάφορους τομείς, ένα νέο κύμα καινοτομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Το Global Industry Vision (GIV) 2025 της Huawei προβλέπει ότι θα υπάρχουν 40 δισεκατομμύρια έξυπνες προσωπικές συσκευές και 100 δισεκατομμύρια παγκόσμιες συνδέσεις έως το 2025. Τέτοιοι αριθμοί συσκευών θα παρέχουν μαζική είσοδο δεδομένων και η αξία των δεδομένων θα γίνει ακόμα πιο σημαντική. 
 
Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θα δημιουργήσουν κεντρικές υποδομές Cloud και θα μεταφέρουν περισσότερες εφαρμογές στο Cloud. Ομοίως, η επεξεργασία δεδομένων θα μεταφερθεί από τους τοπικούς servers στο Cloud. Σύμφωνα με το Huawei GIV 2025, πάνω από το 85% των εταιρικών υπηρεσιών θα αναπτυχθούν στο Cloud έως το 2025. Το δίκτυο – το οποίο είναι μια σημαντική υποδομή που γεφυρώνει συσκευές και Cloud – θα μεταφερθεί από την τοπική συνδεσιμότητα σε παγκόσμια διασύνδεση με πολλαπλά υποκαταστήματα και πολλαπλές συνδέσεις Cloud. 
 
Ο Δρ. Li Xing, Πρόεδρος του Campus Network Domain και του Data Communication Product Line της Huawei, δήλωσε πως «Το Cloud φέρνει την Pervasive Intelligence στις επιχειρήσεις, επομένως τα εταιρικά δίκτυα campus πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Huawei απαντά με τη λύση CloudCampus 3.0, που επιτρέπει πλήρως ασύρματα, έξυπνα δίκτυα campus στην νέα εποχή του Cloud». Συνεχίζοντας ανέφερε «Αυτή η λύση συνδέει τα πάντα και απελευθερώνει την αξία των δεδομένων. Συνδέει επίσης χώρους εργασίας και παραγωγής για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και να εμπνεύσει την καινοτομία σε όλο το εύρος των κλάδων. Ως μια έξυπνη λύση βοηθάει στη δημιουργία ενός «νευρωνικού» δικτύου που απαιτείται για έξυπνες αλληλεπιδράσεις». Οι κάτωθι ενέργειες αποτελούν μερικές από τις καινοτομίες που κάνουν τη λύση CloudCampus 3.0 της Huawei να ξεχωρίζει. 
 
Για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα πλήρως ασύρματο δίκτυο Wi-Fi 6 με μηδενικά τυφλά σημεία και αδιάκοπη περιαγωγή, η Huawei ανακοίνωσε επτά νέα προϊόντα στη σειρά προϊόντων της AirEngine Wi-Fi 6. Συγκεκριμένα, τα νέα APs παρέχουν καλύτερο ασύρματο σήμα σε δωμάτια ξενοδοχείου και φοιτητικά δωμάτια, και τα νέα AP υψηλής απόδοσης triple-radio εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία χρήστη χωρίς διακοπές σε πολυσύχναστα μέρη, όπως αίθουσες διδασκαλίας και στάδια. 
 
Η Huawei δημιούργησε επίσης πέντε νέους multi-GE μεταγωγείς πρόσβασης CloudEngine S, οι οποίοι προσφέρουν 90 W PoE ++ ανά θύρα και υποστηρίζουν ταχύτητες θύρας που καθορίζονται από το λογισμικό χρησιμοποιώντας άδειες χρήσης (RTU) για να προσαρμόζονται ευέλικτα σε διαφορετικά σενάρια. 
 
Η Huawei παρουσίασε το NetEngine AR8140, μια έξυπνη πύλη που υποστηρίζεται από SD-WAN, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα WAN επόμενης γενιάς με εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση στο Cloud. Παρέχει απόδοση έως 20 Gbit /s SD-WAN και ενσωματώνει πολλαπλές τεχνολογίες βελτιστοποίησης WAN που βασίζονται σε εφαρμογές. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανικό για τη δημιουργία ενός έξυπνου WAN υψηλής απόδοσης. Η Huawei κυκλοφόρησε επίσης την εικονική πύλη SD-WAN υψηλής απόδοσης – AR1000V – η οποία μπορεί να αναπτυχθεί με ευελιξία σε δημόσια και ιδιωτικά Clouds. Προς το παρόν, το AR1000V υποστηρίζει άμεση πρόσβαση σε πέντε κορυφαία δημόσια Clouds, ανοίγοντας το δρόμο για διασυνδέσεις πολλαπλών Cloud και multi-branch κατ ‘απαίτηση. 
 
Η Huawei αναβάθμισε επίσης το iMaster NCE-Campus – μια πλατφόρμα διαχείρισης, ελέγχου και ανάλυσης all-in-one – για να διευκολύνει την ταχεία και ευέλικτη παροχή υπηρεσιών στο Cloud. Βασισμένο σε Cloud, το αναβαθμισμένο iMaster NCE-Campus αυτοματοποιεί τη διαμόρφωση και τη διαχείριση σε WLAN, LAN και WAN. Ειδικότερα, η πλατφόρμα εισάγει την καινοτόμο λειτουργία έξυπνης αναγνώρισης, η οποία μειώνει το χρόνο μη αυτόματης αναγνώρισης από ώρες σε λεπτά πριν από την έναρξη λειτουργίας, μειώνοντας σημαντικά τους κινδύνους που προκαλούνται από χειροκίνητα σφάλματα παραμετροποίησης. 
 
Η Huawei ενσωμάτωσε περαιτέρω καινοτομίες στο iMaster NCE-CampusInsight – ένα έξυπνο σύστημα O&M – για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη πολυπλοκότητα του δικτύου O&M που υπερβαίνει τις ανθρώπινες δυνατότητες λόγω της αυξανόμενης κλίμακας δικτύου campus, των τερματικών ποσοτήτων και του εύρους των υπηρεσιών. Το iMaster NCE-CampusInsight υποστηρίζει πλέον πληροφορίες και διασφάλιση εμπειρίας εφαρμογών. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί έξυπνους αλγόριθμους για τον εντοπισμό της ποιότητας περισσότερων από χίλιων εταιρικών εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο και για τον εντοπισμό σφαλμάτων σε λίγα λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εμπειρία γραφείου και ψηφιακών λειτουργιών υψηλής ποιότητας. 
 
Η λύση CloudCampus 3.0 της Huawei είναι η ιδανική επιλογή για εταιρικά campus. Η Huawei ανακοίνωσε επίσης πολλά νέα προϊόντα προσαρμοσμένα σε διάφορους τομείς για να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.  

Για παράδειγμα, στον τομέα του Διαδικτύου, η Huawei παρουσίασε το αποκλειστικό Wi-Fi 6 CPE, το οποίο επιτρέπει στον εξοπλισμό παραγωγής να λειτουργεί ασύρματα για βελτιωμένη ευέλικτη και αποδοτική διαδικασία παραγωγής. 

Στον τομέα των μεταφορών, το νέο Wi-Fi 6 AP της Huawei παρέχει σταθερές και αξιόπιστες μεταφορές που φτάνει εκατοντάδες Mbps – ακόμα και όταν τα τρένα λειτουργούν με ταχύτητες 160 km/h. Αυτό διασφαλίζει την απρόσκοπτη ανάκτηση του συστήματος πληροφοριών επιβατών (PIS). Στον ενεργειακό τομέα, η Huawei κυκλοφόρησε την πρώτη 5G edge computing IoT gateway της βιομηχανίας που παρέχει υψηλή ταχύτητα, αξιόπιστη αναστροφή 5G για παρακολούθηση διανομής ενέργειας, για ανθρακωρυχεία, πετρέλαιο και φυσικό αέριο και άλλα απαιτητικά σενάρια. Σε ό,τι αφορά στις έξυπνες πόλεις, η Huawei ανακοίνωσε το SmartX, ένα all-in-one σημείο για υποδομή βίντεο που υποστηρίζει τροφοδοσία ρεύματος και ηλιακή ενέργεια, καθώς και μπαταρίες λιθίου (οι οποίες παρέχουν εφεδρική ισχύ σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από –20 ° C έως + 45 ° C) και εξασφαλίζει υπηρεσίες χωρίς διακοπές ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή και χιόνι. 

Με την έλευση της νέας εποχής Cloud, η λύση CloudCampus 3.0 της Huawei και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να καταστήσουν τα δίκτυα campus πιο ισχυρά με πλήρως ασύρματη δικτύωση, ένα παγκόσμιο δίκτυο, διαχείριση Cloud και έξυπνο O&M. Μέχρι σήμερα, η λύση CloudCampus της Huawei έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς από πελάτες διαφόρων κλάδων σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, συμβάλλοντας στην επιχειρηματική τους επιτυχία. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://e.huawei.com/gr/solutions/business-needs/enterprise-network/campus-network 

Σημείωση: Τα νέα προϊόντα NetEngine AR8000 και NetEngine AR1000V της Huawei θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμα από τον Μάιο του 2021.