Μ. Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – Κ. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ με Διεθνές κύρος και Αναγνωρισιμότητα

Η Πρέσβυρα καλής θελήσεως της UNESCO βραβευμένη με το Διεθνές βραβείο Νέλσον Μαντέλα κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Οικουμενικός Έλληνας κος Κυριάκος Μαριδάκης, μας εκπλήσουν, για μια ακόμη φορά, δείχνοντάς μας, ότι η προσφορά Αγάπης χωρίς όρια είναι το σήμα κατατεθέν της αξίας τους.

Η κα Βαρδινογιάννη ακούραστη ευεργετιδα της χώρας μας, με άξιο συνεργάτη στο πλάι της τον κ. Μαριδάκη εμπνευστή της Μεγαλειώδους ιδέας της Πολιτιστικής ανάδειξης της Σαλαμίνας και της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε Παγκόσμιο Ιστορικό γεγονός και σύμβολο Αρετής, Ειρήνης και αλληλεγγύης, μας δείχνουν ότι στο γαλάζιο ουρανό της Ελλάδας αρχίζει να ανατέλλει ένα όραμα ελπίδας για μια Ελλάδα διαφορετική!!!

Η έναρξη της ανέγερσης της νέας πτέρυγας στο Ιατρικό Κέντρο της Σαλαμίνας, μας δείχνει, ότι ακόμα κι ένα δύσκολο έργο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, όταν άξιοι άνθρωποι επιδιώκουν το καλό και συμφέρον της Πατρίδας μας, χωρίς υστεροβουλίες!

Η προσφορά στον άνθρωπο και στην Πατρίδα, ήταν πάντα η προτεραιότητά σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σας στην Ελλάδα και τον Πολιτισμό της!!! Αποτελείτε έμπνευση για μίμηση!

Ηγετικές φυσιογνωμίες και οι δύο, άξιοι Πρεσβευτές της χώρας μας!

Μας κάνετε Εθνικά υπερήφανους!
Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από άξιους ανθρώπους με Διεθνές κύρος και αναγνωρισημότητα!