Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο “Σασμός”

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Γιατί όλοι μιλούν για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που παίζει στην σειρά “Σασμός”; Γιατί είναι κούκλα, εξαιρετική ηθοποιός και με ωραίο ρόλο. Αυτά και μόνο αρκούν. Δεν είναι σαχλή, δεν συμπεριφέρεται σαν καβαλημένο καλάμι, δεν προκαλεί, δεν απασχολεί τα ΜΜΕ με χαζομάρες, δεν έχει φουσκώσει τα χείλη της… Για όλα αυτά την έχουμε αγαπήσει.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Είναι από καλλιτεχνική οικογένεια, με αξιόλογες σπουδές, ωραίες επιλογές και αφοσίωση και πριν γίνει 30 ετών κατάφερε με το σπαθί της να γίνει πρωταγωνίστρια.

“Σασμός”, η νέα δραματική σειρά του Alpha, έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο με ένα διπλό επεισόδιο, κερδίζοντας αμέσως το τηλεοπτικό κοινό, αποδεικνύοντας πως ένα καλό σενάριο, αλλά και ένα καστ γεμάτο ταλαντούχους ηθοποιούς, είναι ικανά να κάνουν τον κόσμο να αγαπήσει και πάλι την τηλεόραση.

Το ταλαντούχο κορίτσι με τα δύο επίθετα με την εμφάνισή της στις “Άγριες Μέλισσες” – που την πρόσεξαν οι πάντες – και το υποκριτικό της ταλέντο κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στις Μέλισσες είχε τον ρόλο της Θεοδοσίας Σεβαστού, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της σειράς, αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Ο κόσμος την έμαθε και την εκτίμησε.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αρκαδία και συγκεκριμένα από την Τρίπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 16 ετών από καρκίνο και για συναισθηματικούς λόγους έχει….

Η συνέχεια εδώ: https://bit.ly/3pPFfu6