Η Χριστίνα Ντιναπόγια συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και International Action Art στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι να βρούμε τη χαρά μέσα μας. Θέλω όσοι έρχονται σε επαφή με τα έργα μου, να χαίρονται.

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Η τέχνη παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ροή της ζωής, της καθημερινότητας, των σχέσεων, της σχέσης μας με τον εαυτό μας. μπορεί να έχει διδακτικό ή ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Έχουν γίνει πάρα πολλές έρευνες για τον θεραπευτικό ρόλο της τέχνης σε ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα. Για να μιλήσω για τους καλλιτέχνες και τους πάσης φύσεως δημιουργούς μέσο έκφρασης, να επικοινωνήσεις το μέσα σου με τον έξω κόσμο. Και η λίστα είναι ανεξάντλητη, με τα χρόνια αυξάνεται όπως αυξάνεται και η ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση  τόσο σε δημιουργούς όσο και στο κοινό.

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Αισθάνομαι ότι το πρωταρχικό είναι η δουλειά. Έπειτα μιας και ζούμε στην εποχή των social media, νομίζω πως η παρουσία  στις πλατφόρμες μετράει. Μάλλον όλοι θα μάθουμε τώρα μιας και είναι το πρώτο event βραβείων που διοργανώνεται.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Να έχει διευρύνει τον κύκλο του με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει βρει το κοινό στο οποίο απευθύνεται η τέχνη του. Το να έχει δουλέψει ικανοποιητικά τις τεχνικές και το σχέδιό του τα θεωρώ δεδομένα.

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Είναι όλα κι άλλα τόσα, όσα είπα στην ερώτηση 2. Είναι το συστατικό της ζωής μου που με κάνει να νοιώθω αυτόν τον κόσμο σπίτι μου και να είμαι χαρούμενη.

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Πολύ δουλειά πολύ εξάσκηση σε νέες τεχνικές. Θέλω τα έργα μου να βρουν τη θέση τους και το κοινό τους και νέες  συνεργασίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο Πετρίδη και όλους τους συντελεστές της Dreamteam.org.gr γι’ αυτή τη φανταστική διοργάνωση που γίνεται πρώτη φορά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχω και στο περιοδικό POLISMAGAZINO.GR  που μας στηρίζει και μας δίνει βήμα να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr