Η Υβόννη Μπόσνιακ πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό spot για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο

Νικόλας Μπενόπουλος (της εταιρείας Communication Factory), Υβόννη Μπόσνιακ, Γιώργος Κωνσταντέλλης (Head X)

Το Head X είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο, με την πρώτη του καινοτομία να βρίσκεται στη μορφή του. Είναι ένα stick ειδικά σχεδιασμένο για άμεση εφαρμογή στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά. Το συστατικό που επίσης καθιστά το Head X καινοτόμο είναι η δραστική ουσία της μενθόλης.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δείξει μήνες τώρα την προτίμησή της στο Head X. Η ίδια πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό spot για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο που θα βγει στους δέκτες μας στις αρχές Οκτωβρίου.

Ιδιαίτερα χρήσιμο αποδεικνύεται το Head X για όσους παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up.

Για την Υβόννη Μπόσνιακ, ο πονοκέφαλος δεν αποτελεί πια εμπόδιο στην πραγματοποίηση των καθημερινών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεών της, χάρη στην άμεση και ανακουφιστική δράση του Head X, το οποίο και συστήνει ανεπιφύλακτα.