Η Τζοβάνα Φραγκούλη επέστρεψε στο κανάλι των ευχών, Jovannas Wish channel και είναι έτοιμη να μοιράσει χαμόγελα

Το Jovannas Wish channel στο YouTube έκανε πρεμιέρα με ολοκαίνουργιο βίντεο την 1 Ιανουαρίου 2021 και σας εύχεται καλή χρονιά!

Ακολουθήστε το link https://www.youtube.com/watch?v=IjrS3RrHdAo&t=5s και η Τζοβάνα Φραγκούλη θα σας ταξιδέψει σε χώρες πανέμορφες, θα πραγματοποιήσει επιθυμίες και θα εκπληρώσει ευχές.

Μαζί της θα ταξιδέψετε από τη Νέα Υόρκη στη Μόσχα και από την Ατλάντα στο Ροβανιέμι, στο χωριό του Άγιου Βασίλη, όπου εκεί ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης θα εκπληρώσει την επιθυμία στα δίδυμα αδερφάκια Άγγελο και Γιάννη. Θα μοιράσει δώρα σε όσους ζητήσανε, θα ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στον Βασιλάκη που γιορτάζει, με την ευχή να συγκεντρωθούν χρήματα για τον ορθοστάτη, που τόσο έχει ανάγκη για να περπατήσει.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τον μικρό Βασιλάκη να περπατήσει και να πραγματοποιήσετε τις ευχές τόσων ακόμα παιδιών. Μπορείτε να στηρίξετε το έργο του Jovannas Wish channel και να γίνετε μέλος του δικτύου κοινωνικής προσφοράς, ελπίδας και αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Επισκεφτείτε το site jovannaswishchannel.org για να μάθετε περισσότερα για το έργο και την αποστολή του Jovannas Wish channel και κάντε κλικ στο Recycle Love Bazaar για να μοιράσετε χαμόγελα στον Βασιλάκη και σε πολλά ακόμα παιδιά!