Η Σοπράνο και συνθέτρια Μαρίκα Κλαμπατσέα παρουσιάζει την Performance EROS

Η Σοπράνο και συνθέτρια της πρωτοποριακής μουσικής σκηνής Μαρίκα Κλαμπατσέα παρουσιάζει την Performance EROS, μια ωδή στον έρωτα, μήνυμα χαράς, δίνοντας φώς σε μια εποχή που όλα φαίνονται θαμπά, απόμακρα, επικίνδυνα, στείρα και απαγορευτικά.Έρωτας θανάτου, EROS οξύ, EROS ανυπόφορο, αλλά ποθητό. Ενας κύκλος τραγουδιών για την ζωή.

Το EROS επικεντρώνεται σε τολμηρούς και ακραίους φωνητικούς αυτοσχεδιασμoύς.

Η συνθέτρια εμπλέκει και συνδέει, το παρελθόν με το σήμερα, μέσα από τα τραύματα και τις χαρές της ζωής, όπου το μίσος, η απόγνωση και η βία ακόμη, συναντούν το πάθος, το παράφορο αίσθημα, τον έρωτα.

Στο EROS θα ακουστούν συνθέσεις, και αποσπάσματα απο γνωστά έργα της καλλιτέχνιδας σε μια μουσική διαδρομή, με γνωστές άριες των Giacomo Puccini, Georges Bijet, Camille Saint-Saëns και ακόμη μελωδίες που τραγουδήθηκαν απο τις Judy Garland, Billie Holiday και τους Elvis Presley, Yves Montand, Tom Waits. Ποιήματα των πρωτοπόρων ποιητριών, Hilda “HD” Doolittle, Sylvia Plath, Sarah Kane και Μαρίας Πολυδούρη θα δώσουν δυναμικά το τελικό στίγμα της παράστασης σε μελοποίηση από τη συνθέτρια και ανάγνωση από την σκηνοθέτιδα Aliki Peterson, ολοκληρώνοντας την συγκινησιακή Performance του EROS.

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων

Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο

3 Ιουνίου, 9μμ

Είσοδος 12 Ευρώ, Τ 211 8009838

Δημόσιες σχέσεις: zoi triadafullidh, [email protected]