ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ΞΕΦΩΤΟ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, οι δύο «μικροί Θεοί» της ελληνικής λαϊκής μουσικής που σφράγισαν το τελευταίο μισό του προηγούμενου αιώνα στην Ελλάδα, ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, «συναντιούνται» μέσα από τα τραγούδια τους, στη μουσική σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα).

Ο όμορφος και φιλικός χώρος που τόσο αγαπά η Θεσσαλονίκη, θα γεμίσει με τα τραγούδια του Στέλιου και του Γρηγόρη, από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές που έβγαλε ο τόπος μας.
Οι δύο πυλώνες του λαϊκού μας τραγουδιού, ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, δύο ερμηνευτικές σχολές που όχι μόνο δεν συγκρούστηκαν, αλλά αλληλοσυμπληρώθηκαν και καθόρισαν τον τρόπο που ακούμε και τραγουδάμε μέχρι και σήμερα. Όχι μόνο τραγουδιστές, αλλά και σημαντικοί συνθέτες και οι δυο τους, γεγονός που αποδείχνει το μουσικό και ιστορικό μεγαλείο τους.

Στο αφιέρωμα τραγουδούν ο Φώτης Θεοδωρίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου. Παίζει μπουζούκι ο Πέτρος Παλαμούρας, ακορντεόν ο Κώστας Φωστηρόπουλος και κιθάρα ο Χριστόδουλος Πουλιούδης.

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα

Ώρα Έναρξης 23.00
Εισιτήριο θεάματος 6€ Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911
Ποτά 8€
Μπύρα, κρασί 6€