Η Σίλια Κατραλή, μας προσκαλεί σε «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο»

Με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ» η Σίλια Κατραλή μας συστήθηκε και έδωσε το στίγμα της αιρετικής τραγουδοποιού.

Με το καινούριο της τραγούδι μας προσκαλεί στην προσωπική της Εδέμ, «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο» και με αυτό συνεχίζει το ταξίδι της στη δισκογραφία εισάγοντάς μας στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ.

Πρόκειται για «μία ποιητική αλληγορία για μια Εδέμ που βρίσκεται στο τέρμα του δρόμου, στην άκρη της πόλης και τελικά περισσότερο μέσα μας και γύρω μας, αρκεί να την αναζητήσουμε», μας εξηγεί.

H Έφη Γούση υπογράφει τη σκηνοθεσία του videoclip και μας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο μέσα από την ιστορία της με κεντρικό θεματικό άξονα την ύπνωση.

Το οπτικό αποτέλεσμα «ολοκληρώνει μια εικόνα ζωντανού παραμυθιού μέσα σε ένα σουρεαλιστικό πλαίσιο φυσικής και μεταφυσικής αναζήτησης», αναλύει η Σίλια Κατραλή.

«Ένα αίνιγμα, μία παρομοίωση για την ανθρώπινη ψυχή που ακουμπά τις προσωπικές χορδές ενός ρομαντικού αλλού, πέρα από το χρόνο».  

Στους σταθερούς συνεργάτες της στράφηκε και για τη δημιουργία του τραγουδιού καθώς τους στίχους της Σίλιας Κατραλή μελοποίησε ο Νικόλας Αδέσποτος και ενορχήστρωσε ο Βαγγέλης Καραπέτρος.

Η Εδέμ αποτελεί ιδανική πρόγευση για το καινούριο άλμπουμ και τα υπόλοιπα τραγούδια του που θα παρουσιαστούν διαδοχικά μέσα στο 2022.

Κυκλοφορεί από την Walnut entertainment.