Η Μαίρη Αρνή στηρίζει το Love the Strays V της Dreamteam για τα αδέσποτα ζώα

Η Dreamteam ένεκεν της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, προωθεί στα media και στο κοινό (διαδικτυακά και με real time παρουσιάσεις) έργα Τέχνης που σκοπό έχουν να στηρίξουν έμπρακτα Φιλοζωικά Σωματεία και Εθελοντικές Ομάδες που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στα ζώα και συγκεκριμένα τους Strays’s Souls Χαλκίδας και τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων Ελπίδα στο Μεσολόγγι. 

Για πληροφορίες σχετικά με τη δράση,
την παροχή βοήθειας, την προσφορά ζωοτροφών/ ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και για τα έργα Τέχνης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 6985015875 – 698928300 καθώς και στο email:  [email protected].

Η δράση LOVE THE STRAYS V τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας καθώς και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και στηρίζεται από πλειάδα εικαστικών καλλιτεχνών που προσφέρουν αγάπη μέσω της Τέχνης τους! Ας γνωρίσουμε τους καλλιτέχνες καθώς και έργα τους.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr

Πιστεύετε πως η τέχνη μπορεί να σταθεί αρωγός σε κοινωνικά θέματα; Η τέχνη θεωρώ ότι παιζει πολυ σημαντικό ρόλο ειδικά σε θέματα κοινωνικά. Μέσω της τέχνης μπορουν να προβληθουν “τα προβληματα” της καθημερινής ζωής και να ευαισθητοποιησει τον κοσμο ώστε να γίνει προσπαθεια κινητοποίησης για λυσεις.

Με αφορμή τη δράση “LOVE THE STRAYS DIGITAL” της DREAMTEAM στην οποία συμμετέχετε για την παροχή βοήθειας στα αδέσποτα ζώα μέσω των εφαρμοσμένων τεχνών, πώς πιστεύετε ότι μπορούμε να φτιάξουμε ως κοινωνία έναν καλύτερο κόσμο για τα ζώα αυτά; Βεβαίως και μπορούμε όλοι σαν συνολο κοινωνίας να αλλάξουμε τον κόσμο για τα ζωάκια και ευτυχώς που γίνονται τέτοιες δράσεις ώστε  να ευαισθητοποιηθεί περισσότερος κόσμος, να ενημερωθούν για τις στειρώσεις, να εντάξουν οι δήμοι τη φροντίδα και τη σίτιση των αδέσποτων ζώων. Να δούμε τα αδέσποτα σαν μέρος της ζωής μας. 

Οι καλλιτέχνες ως πιο ευαισθητοποιημένοι θεωρητικά άνθρωποι, ποιες ηθικές “υποχρεώσεις” έχουν απέναντι στον κόσμο; Οι καλλιτέχνες έχουν το έργο τους ως μέσo επικοινωνίας και αφύπνισης προς τον κόσμο. 

Μεγάλοι καλλιτέχνες ανά τους αιώνες έχουν αφήσει παγκόσμια αποτυπώματα στην τέχνη με τα έργα τους, που απεικονίζουν ή συμπεριλαμβάνουν ζώα. Εσείς τι μήνυμα επιδιώκετε να αφήσετε μέσω της τέχνης σας; Αυτό που θα ήθελα να αφήσω σαν αποτύπωμα είναι μια αλλαγή για καλυτερες συνθήκες για αυτά τα υπεροχα πλασματακια.

Βιογραφικο: Μαίρη Αρνή

Γεννήθηκα στον Άγιο Στέφανο το 1983. Μου άρεσε να ζωγραφίζω από πολύ μικρή ηλικία. Το 2003 πέτυχα στις εισαγωγικές εξετάσεις για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών τις Θεσσαλονίκης όπου σπούδασα ζωγραφική με καθηγητή τον κ. Σκυλογιάννη. Παρακολούθησα επίσης μαθήματα φωτογραφίας με τον κυριο Κατσάγγελο και γλυπτικής. Μέσα από τα έργα μου θελω να δείξω την οπτική μου για το κοσμο. https://maryarni-creations-gr.webnode.gr/

H Dreamteam ευχαριστεί θερμά το polismagazino.gr για τη σύμπραξη
και την πολύτιμη επικοινωνία!
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr