Η Κατερίνα Τζάρα συμμετέχει στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής “Όταν η Τέχνη συναντά την Τέχνη”

“Όταν η Τέχνη συναντά την Τέχνη” 02/03/2022 – 09/03/2022

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ

https://www.facebook.com/artkatsikis/
https://www.facebook.com/groups/mtabrokers https://mtabrokers.wixsite.com/art-gallery

Κατερίνα Τζάρα: “Όνειρό μου είναι να φτάσουν τα έργα μου σε πολλά μέρη του κόσμου. Όταν αποχωρίζομαι ένα έργο μου νιώθω ότι κι εγώ βρίσκομαι εκεί μαζί του…”

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας έδωσαν ώθηση να ασχοληθείτε με τη ζωγραφική; Δεν με ώθησε κάτι στο να ασχοληθώ με το ντεκουπάζ (έτσι λέγεται η τεχνική που χρησιμοποιώ). Από παιδί είχα την τάση προς το καλλιτεχνικό. Μ’ άρεσαν τα χρώματα, να ζωγραφίζω ή να κάνω διάφορες κατασκευές ώσπου με κέρδισε το ντεκουπάζ. Με ηρεμεί μου δίνει ζωή και χαρά… είναι το πάθος μου.

Σε ποιο ρεύμα ή κίνημα θα εντάσσατε τα έργα σας; Συνήθως τά έργα μου έχουν θέμα ρομαντικού χαρακτήρα, αλλά έχω επηρεαστεί και από άλλα διάφορα ρεύματα.

Από που αντλείτε την έμπνευσή σας; Όλα τα έργα μου, βγαίνουν μέσα από την ψυχή μου.

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε θέσει στον εαυτό σας ως καλλιτέχνης; Κάθε φορά θέλω να ξεπερνώ τά όριά μου και να αποκτήσω κάποια στιγμή το δικό μου χώρο που θα φιλοξενεί τά έργα μου.

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να μεταδώσετε στους επισκέπτες της έκθεσης; Ότι η τέχνη είναι έρωτας, είναι ένα όμορφο ταξίδι ατελείωτο, γεμάτο χρώματα φαντασία και τρέλα…

Τα έργα σας θα μπορούσε να είναι επηρεασμένα από τα βιώματά σας και από το περιβάλλον σας; Τα περισσότερα έργα μου είναι βγαλμένα από τη ζωή μου.

Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάποια άλλη μορφή τέχνης εκτός από τη ζωγραφική; Ό,τι έχει να κάνει με την τέχνη μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα να δοκιμάσω και να ασχοληθώ και με κάποιο άλλο είδος τέχνης.

Υπάρχει κάποιο project που να αποτελεί όνειρο ζωής; Όνειρό μου είναι να φτάσουν τα έργα μου σε πολλά μέρη του κόσμου. Όταν αποχωρίζομαι ένα έργο μου νιώθω κι γω ότι βρίσκομαι εκεί μαζί του….

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr