Η ΗΡΩ ΚΑΥΚΙΟΥ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ της ομάδας “Εικαστική Δημιουργία” εκθέτει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παναγίας Φανερωμένης

“Την ευχαρίστηση που ενοιωθα ερχόμενη σε επαφή με τα χρώματα την είχα από μικρή. Πίστευα ότι ο κόσμος με χρώματα θα ήταν ομορφότερος. Τα τελευταία 7 περίπου χρόνια εντάχθηκα στην ομάδα “Εικαστική δημιουργία” και είναι για εμένα όντως μια συνεχής δημιουργια Στον καμβά μου καταθέτω συναισθηματα.”

Τι είναι η τέχνη για σας; Είναι η Ελευθερια να δημιουργήσεις αυτό που αισθάνεσαι.

Πως νιώθετε που θα μοιραστείτε την τέχνη σας με το φιλότεχνο κοινό στην έκθεση; Μεγάλη χαρά και επίτευξη του στόχου μου να γίνομαι καλύτερη.

Πόσο σημαντικό είναι για εσας η ελεύθερη έκφραση και η ελεύθερη επιλογή θεματολογίας; Πολύ σημαντικό. Πιστευω ότι εαν υπήρχαν όρια δεν θα είχε κανένα ενδιαφερον για μένα.

Ποιο χρώμα σας αντιπροσωπεύει και γιατί; Οι αποχρώσεις του μπλε γιατί θεωρω ότι το μπλε χρωμα δεν έχει σύνορα.

Ημέρα εγκαινίων: Σάββατο, 4 Ιουνίου

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παναγίας Φανερωμένης, της μοντέρνας εκκλησίας της Βουλιαγμένης, Αιόλου 8.

Οι ώρες επίσκεψης για τα δύο Σαββατοκύριακα είναι: 10.00 – 14.00 και 18.00 – 22.00. Οι επισκέψιμες ώρες για τις καθημερινές είναι: 18.00 – 22.00.

Λίγα λόγια για την ομάδα Εικαστική δημιουργία: Είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε από την ζωγραφο Γκίλντα Φρούμκιν στην  Πνευματική εστία της Βούλας το 1996. Μέχρι και το 1913 η ομάδα αυτή εκθέτει τα έργα της στην αιθουσα της ΠΕΒ. Με το πέρασμα των χρόνων και μέχρι σήμερα η ομάδα  ανανεώνεται και κατα καιρούς αλλάζει μέλη. Aπό το 1913  μέχρι και τις ημέρες μας τα μαθήματα γίνονται αφιλοκερδώς στο ατελιε της ζωγραφου Gilda Frumkin. Κατα τη διάρκεια της πανδημίας τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά με τον εμβολιασμό των μελών όλα μπήκαν ξανα σε μία σειρά. Η Gilda ειναι παντα προθυμη να συμβουλέψει και να βοηθήσει όποιον χρειάζεται τις συμβουλές της ακόμα και διαδικτυακά. Φέτος και για πρώτη φορά άλλαξε τον χώρο της έκθεσης. Μετά από την ευγενική παραχώρηση του Ι.Ν Παναγία Φανερωμένη (Αιόλου 8), στην Βουλιαγμένη, η έκθεση για το 2022 θα γινει στον ενοριακό πνευματικό κέντρο του  Ιερού Ναού… Η εκκλησία είναι καταπληκτική, μοντερνα (αρχιτέκτονας η Κα. Η αρχιτέκτων Βούλα Διδώνη) έχει καταπληκτικές αγιογραφίες του Γεώργιου Κόρδη.

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr