Ποια τεχνική επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες για σφριγηλό πρόσωπο;

H beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου μας συστήνει την τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και τον λαιμό με το θεραπευτικό μασάζ gua sha.

Το μασάζ gua sha προέρχεται από τον κινεζικό πολιτισμό. Είναι μία θεραπεία χαλάρωσης από το στρες και την ένταση μέσω της αποστράγγισης της λέμφου από τις τοξίνες. Λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά. Καταπολεμά το πρήξιμο σε συνδυασμό με τεχνικές ανάπλασης και σύσφιξης της επιδερμίδας του προσώπου με στόχο την αντιγήρανση. Η θεραπεία γίνεται με ειδικές πέτρες ροζ και μαύρου χαλαζία σε επιδερμίδα προετοιμασμένη με ενυδατικό προϊόν ώστε να γλιστρούν πάνω της και να μην την τραυματίζουν εξωτερικά. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και προσφέρει θεραπευτικό αποτέλεσμα εσωτερικά, από κει δηλαδή που ξεκινούν τα προβλήματα της χαλάρωσης και των ρυτίδων.

Οι περιοχές όπου κινείται η μέθοδος του gua sha για να καθαρίσουν τη λέμφο εκτείνονται από τη γραμμή ανάμεσα στα φρύδια μέχρι τη γραμμή τριχοφυΐας στο μέτωπο. Από το κέντρο του μετώπου πάνω από τα φρύδια προς τους κροτάφους. Κατά μήκος του οστού κάτω από τα φρύδια. Στις σακούλες κάτω από τα μάτια, από το πλαϊνό της μύτης μέχρι τον κρόταφο και τη γραμμή τριχοφυΐας στο μέτωπο. Στα μάγουλα, από το πλαϊνό της μύτης μέχρι το μέσο του αυτιού. Στην περιοχή του στόματος μέχρι το αυτί. Από το κέντρο στο κάτω χείλος μέχρι τον λοβό του αυτιού. Κάτω από το πιγούνι μέχρι τη βάση του αυτιού. Από τη σιαγόνα και το αυτί μέχρι το κέντρο της κλείδας. Έτσι επιτυγχάνεται η θεραπεία του προσώπου και του λαιμού συνολικά.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της beauty expert Έλενας Κοκκαλίδου και αποκτήστε λαμπερή και υγιής επιδερμίδα! Μάθετε περισσότερα από το Instagram account: @elenakokkalidou_beautywork