Η Ευτυχία Μητρίτσα στο Γυάλινο Up Stage: Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Η Ευτυχία Μητρίτσα συναντά επί σκηνής τρεις αγαπημένους της μουσικούς, τον Δημήτρη Σίντο (πιάνο, μπάσο, λαούτο) τον Βασίλη Κετεντζόγλου (κιθάρες) και τον Διονύση Θεοδώση (κλαρίνο, πνευστά).

Με τη χαρά και τη λαχτάρα για μια ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη – για την ακρίβεια ένα reunion της ομάδας που την συντρόφευε στις πρώτες της προσωπικές εμφανίσεις – η Ευτυχία έρχεται στην σκηνή του “Upstage”, για μια εορταστική βραδιά, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.

Μαζί θυμούνται στιγμές που τους “έδεσαν” και “γιορτάζουν” άλλα τόσα που ακολούθησαν. Δημιουργούν ένα ενδιαφέρον ακουστικό, αλλά και δυναμικό ηχητικό σύμπαν, όπου τα τραγούδια βρίσκουν το χώρο να “ξανακουστούν” και να περάσουν στα χείλη όλων μας.  
Η αγάπη της Ευτυχίας για το λαϊκό, έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι και η ευελιξία της να κινείται ανάμεσα στη βαθύτερη τραγουδιστική της “καταγωγή” και στη νεότερη τραγουδοποιία της προσωπικής της δισκογραφίας, είναι γνώριμη σε κάθε της εμφάνιση.

Έτσι τα δικά της τραγούδια (“Τα Νυχτολούλουδα”, το “Kάθε δειλινό”, η “Χτισμένη”, το “Εκκρεμές”, το “Βγάλτο από μέσα σου” κ.α.) βρίσκουν τη θέση τους δίπλα σε πολλά γνωστά και αγαπημένα από το ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς περιορισμούς και όρια.
Μέσα σε αυτή την ελευθερία όλα “δένουν” και όλα “οδηγούνται” από τη γοητευτική ερμηνευτική της προσέγγιση και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.
Όλοι μαζί υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη μαγεία και μέθεξη. 

Info:
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 
Eίσοδος: 10 ευρώ 
Προπώληση: viva.gr
Ωρα έναρξης: 21:30

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600
WEBSITE – FACEBOOK