Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΕΓΓΛΗ συμμετέχει στην έκθεση Τέχνης του 1st Designers Pop Up Store by NGFL

Στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος σε επιμέλεια της Dreamteam στα πλαίσια του 1st Designers Pop Up Store by NGFL της STALEXPO, σας παρουσιάζουμε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

 ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΕΓΓΛΗ

Γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στη σχολή του Οργανισμού Δημητρέλη, Διακόσμηση και Γραφιστική. Συμμετείχε στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου Επίπλου της FURNIDEC κατέχοντας το Β’ Βραβείο για την ενότητα Ελεύθερη δημιουργία στο μεμονωμένο έπιπλο. Η αγάπη της για τη ζωγραφική την οδήγησαν να παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής στο Πολυεργαστήρι του Κωνσταντίνου Παλιάν. Στη διάρκεια της φοίτησης εργάστηκε ως βοηθός στην ομάδα εκδόσεων του Οργανισμού Δημητρέλη. Από το 1988 ως σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες ως graphic-textile designer.

Τα τελευταία εννέα χρόνια εργάζεται στην  εταιρεία alpha print στο δημιουργικό τμήμα. Βραβεύτηκε στους Παράλληλους Δρόμους στη ψηφιακή τέχνη και είναι μέλος του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τα θέματά της είναι περισσότερο άνθρωποκεντρικα και ανατρέπουν τη φυσική τάξη, με τον αφηρημένο χώρο και το άχρονο περιβάλλον. Σε άλλες συνθέσεις οι μορφές λειτουργούν επεκτατικά δηλώνοντας την παρουσία τους μέσα στο χώρο. Χρησιμοποιεί ακρυλικά και σε κάποια έργα με μικτή τεχνική.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Έργα της βρίσκονται σε ψηφιακό αρχείο της Hellenic Culture in Luxembourg. 

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

https://youtu.be/LQ8qJ0TrFS8