Η επιστροφή του Elton John

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Elton John “The Lockdown Sessions”O Elton John μας δίνει συγκεντρωμένες διασκευές και επανεκτελέσεις τραγουδιών που έγιναν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μια συλλογή με 16 τραγούδια, όλα συνεργασίες του μεγάλου καλλιτέχνη με μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο συναρπαστικούς μουσικούς και τραγουδιστές του κόσμου σήμερα, ηχογραφημένα κατά την περίοδο του lockdown.

Το άλμπουμ που είναι γεμάτο με επανεκτελέσεις δικών του αλλά και άλλων καλλιτεχνών, περιλαμβάνει το Νο.1 hit “Cold Heart” με την Dua Lipa, το “Finish Line” με τον Stevie Wonder σε παραγωγή του Andrew Watt, το “After All” με τον Charlie Puth κ.α.

Με καριέρα πέντε δεκαετιών, ο Έλτον Τζον είναι από τους πιο πετυχημένους μουσικούς όλων των εποχών. Έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής, έχοντας κάνει πάνω από 3000 συναυλίες.

Είναι ο τραγουδιστής με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ και ραδιοφωνικές επιτυχίες στην ιστορία της Αμερικής, πίσω μόνο από τον Elvis Presley και τους Beatles. Το 1976, αποκάλυψε δημοσίως πως είναι bisexual, ενώ το 1988, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Το Δεκέμβριο του 2014 παντρεύτηκε στο Λονδίνο τον…  

ΔΕΙΤΕ εδώ την συνέχεια: https://bit.ly/3jsVTMn