Η εικόνα της γιορτινής Θεσσαλονίκης ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο

Η νέα καμπάνια του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε το εορταστικό κλίμα, που επικρατεί στην πόλη τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μ’ ένα περιεκτικό και σύντομο διαφημιστικό σποτ ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πρόβαλε τη ζωντάνια, βασικό συστατικό του προφίλ της πόλης, που μπορεί να προσελκύσει τους δυνητικούς επισκέπτες. 

Η καμπάνια υλοποιήθηκε με  δύο εκδόσεις στα ελληνικά και αγγλικά και προωθήθηκε κυρίως ψηφιακά σε Ελλάδα, Κύπρο και σε επιλεγμένες για την εορταστική περίοδο, αγορές του εξωτερικού.  

Το μήνυμα έφτασε τόσο οργανικά μέσα από τα ψηφιακά κανάλια του ΟΤΘ, όσο και μέσα από πληρωμένη καμπάνια σε περισσότερους από 500.000 υποψήφιους ταξιδιώτες. Η παραγωγή παρουσιάστηκε επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μέσα από την εκπομπή «Δεκατιανοί».

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: «Η ελκυστική εικόνα της στολισμένης πόλης πλημμυρισμένης από χαρούμενα πρόσωπα που διασκεδάζουν από το πρωί ως το βράδυ είναι ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που ο ταξιδιώτης μπορεί να γνωρίσει μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης. Η παρουσία τουριστών στη Θεσσαλονίκη τις μέρες των γιορτών το αποδεικνύουν και μας επιβεβαιώνουν.»

www.facebook.com/thessalonikitravel