Η Άννα Τσαπάρα συμμετέχει στην εικαστική έκθεση «Χρώματα ουρανού και θάλασσας» στην Πλάκα Μήλου

“Θέλω τα έργα μου να προσφέρουν στο θεατή, ηρεμία, χαρά και αισιοδοξία για τη ζωή”

Τι σας ώθησε να συμμετάσχετε στην συγκεκριμένη έκθεση; Πρώτον το θέμα και δεύτερον το υπέροχο νησί και φυσικά οι αξιόλογοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Τι σας ενώνει με τους άλλους εικαστικούς που θα βρεθείτε στην πανέμορφη Μηλο; Μας ενώνει η αγάπη μας για την τέχνη και για το νησί της Μήλου.

Μέσα από τα έργα σας προσπαθείτε να περάσετε κάποια μηνύματα; Φυσικά. Θέλω τα έργα μου να προσφέρουν στον θεατή, ηρεμία, χαρά και αισιοδοξία για την ζωή.

Ποια είναι τα οφέλη την Εικαστικών Τεχνών στον άνθρωπο; Εξυψώνουν το πνεύμα, κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Με ποια χρώματα θα ζωγραφίζατε την Ελλαδα; Θα την ζωγράφιζα με τα πιο λαμπερά χρώματα.

Με τι συναισθήματα εύχεστε να φύγει το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση αυτή; Θα ήθελα να φύγουν με χαρά και την ψυχή τους γεμάτη χρώματα.

Εγκαίνια 20/04/2023 έως 30/04/2023
στον πολύ όμορφο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο ArtMilos

Βιογραφικό: Άννα Τσαπάρα 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ασχολήθηκε με το αντικείμενο είκοσι χρόνια. Είχε μια δημιουργική πορεία βάζοντας τη φαντασία της να γεννά ταξίδια σε μαγικούς κόσμους εικόνων και χρωμάτων. Η αγάπη της για την ζωγραφική, την οδήγησε στην αναζήτηση ενός καταξιωμένου δασκάλου, του Ανδρέα Δεμερτζή, ο οποίος αναγνώρισε και ξεδίπλωσε το ταλέντο της. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσίασε την πρώτη ατομική της έκθεση στην Πινακοθήκη Λέφα στο Ψυχικό με μεγάλη επιτυχία. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.

Χορηγός επικοινωνίας http://polismagazino.gr