Εvgenia: Το νέο της τραγούδι «Φεγγάρι μου» μόλις κυκλοφόρησε και κάνει την έκπληξη

Ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, ερωτικό, μελωδικό, σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε καλεί, να λικνιστείς στην λατίνα, διάθεσή του. Κι αυτό, δεν είναι άλλο, από το νέο τραγούδι της Evgenia, με τίτλο «Φεγγάρι Μου», που μόλις κυκλοφόρησε από την Spicy Music!

Σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, και με μία εκρηκτική ενορχήστρωση, η Εvgenia, μας ταξιδεύει μουσικά, στο δικό της «Φεγγάρι», έχοντας στο πλευρό της, τον Σπύρο Νικολαΐδη!

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που ζει στην Αμερική, και έρχεται αρκετά συχνά στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια, σημειώνει, μία σημαντική μουσική πορεία, μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου της, και τραγούδησε για τον έρωτά της, το «φεγγάρι της», αλλά και το αστέρι της καρδιάς της, που υποδύθηκε, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του σίριαλ, «Η Γη της Ελιάς», Σπύρος Νικολαΐδης.

Το οπτικό αποτέλεσμα, που φέρει την υπογραφή του Σπύρου Φυλακτού, ανεβάζει κι άλλο τον ρυθμό και τη διάθεση, με την Evgenia, να το εκτοξεύει στο «Φεγγάρι», με την μοναδική της ερμηνεία!

Απολαύστε την Evgenia, στο hit του καλοκαιριού, «Φεγγάρι Μου», και δείτε τι συμβαίνει στο τέλος του βιντεοκλίπ, μεταξύ της τραγουδίστριας και του γόη ηθοποιού!