Εvgenia: Συγκινεί η νέα δυναμική της μπαλάντα «Κι Εσύ Δε Γύρισες» με guest star το Γιάννη Σπαλιάρα σε σκηνές-σοκ

«Κι Εσύ Δε Γύρισες», είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Evgenia, που κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και  πραγματικά, συγκινεί, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του.

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα, με έντονο το ερωτικό και δραματικό στοιχείο, σε μουσική Σπύρου Μεταξά και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, που με το «πάντρεμά» τους, υμνούν τον έρωτα, αλλά και τον «χωρισμό» που φέρνει, η απώλεια!

Το «Κι Εσύ Δε Γύρισες», απογειώνεται ερμηνευτικά από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που δίνει τη δική της ψυχή, στους στίχους αλλά και τη μουσική, εκπλήσσοντάς μας, με το μουσικό αποτέλεσμα, των φωνητικών της δυνατοτήτων.

Εξίσου καθηλωτικό, και άκρως συγκινητικό, είναι και το βιντεοκλίπ, που συνοδεύει το «Κι Εσύ Δε Γύρισες», που σε σκηνοθεσία του Steven Airth, και με την art director συμβολή της Σπυριδούλας Κάμπου, η Evgenia, ζει σε αυτό, έναν μεγάλο έρωτα, με τον Γιάννη Σπαλιάρα, όμως, με ένα δραματικό τέλος. Οι δυο τους, μοιράζονται, άκρως τρυφερές στιγμές, ενώ το finale τους, σε ένα special acting από τον Γιάννη Σπαλιάρα, που έρχεται αντιμέτωπος με τον θάνατο, για να την σώσει, πραγματικά, ανατριχιάζει.

Απολαύστε το «Κι Εσύ Δε Γύρισες» από την Evgenia, που κυκλοφορεί, από την Spicy Music.