Ειδικό Πρόγραμμα Διατροφής 60 ημερών “Love your Body” από τη Cenegenics

H Cenegenics, στα πλαίσια συνεργασίας της με το Athens Beverly Hills προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και μύησης σε ένα υγιεινό lifestyle 60 ημερών το οποίο στοχεύει στην απώλεια λίπους, και την ενδυνάμωση, πάντα με την επιστημονική υποστήριξη και παρακολούθηση της ιατρικής ομάδας Cenegenics.

Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι απλά πρόγραμμα απώλειας βάρους αλλά πρόγραμμα ένταξης σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Με την επιστημονική ιατρική ομάδα της Cenegenics στο πρώτο βήμα του διατροφικού προγράμματος Love your body, γίνεται ένας πλήρης αιματολογικός έλεγχος για τη διερεύνηση πιθανών ελλείψεων και αναγκών του οργανισμού. Ακολουθεί η πρώτη συνεδρία με αναλυτική καταγραφή του ιστορικού αλλά και των διατροφικών συνηθειών, οπότε και ορίζονται οι στόχοι και οι προσδοκίες. Στην συνέχεια παραδίδεται το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής και με τακτική επικοινωνία και παρακολούθηση το πρόγραμμα εντάσσεται στον τρόπο ζωής του ατόμου.

Το πρόγραμμα αυτό προσαρμόζεται και καλύπτει τις ανάγκες ατόμων που έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα αποκατάστασης από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις πάσης φύσεως.

Σκοπός είναι το μέλος—ασθενής να αναρρώσει γρηγορότερα και να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους για να επιταχύνουμε την αποκατάσταση και να μειώσουμε σταδιακά τον πόνο, είναι μέσω της διατροφής και συγκεκριμένων τροφών.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα “Love your body” μπορείτε να καλέσετε στο 210-8949090 ή στο 210-7230502 και να ζητήσετε ένα ραντεβού συμβουλευτικής χωρίς κόστος.