Εγκαίνια για το νέο LOEWE STORE στη Μύκονο

Στο Nammos Village, σε ένα τροπικό σκηνικό δίπλα στα luxury καταστήματα άλλων κορυφαίων οίκων μόδας, ο ισπανικός οίκος Loewe και η οικογένεια Λιακωτίτη (Simple Caracters, Simple Gallery και Off White) εγκαινίασαν την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 ένα pop-up store γεμάτο με τις πιο πολυπόθητες καλοκαιρινές δημιουργίες του brand.

Πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, celebrities και influencers τίμησαν με την παρουσία τους την οικογένεια Λιακωτίτη, ιδιοκτήτες του Loewe Store στη Μύκονο.

Άλλωστε, ο οίκος Loewe, του οποίου τη δημιουργική διεύθυνση υπογράφει ο ταλαντούχος σχεδιαστής JW Anderson, αποτελεί ένα από τα πιο hot fashion brands αυτής της περιόδου. 

Οι προσκεκλημένοι και πιστοί fans του οίκου Loewe είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή Paula’s Ibiza SS22 που εμπνέεται από το νησί της Ίμπιζα και φέρνει στη μόδα μια νέα έκρηξη μεσογειακών χρωμάτων, ελευθερίας και έκφρασης.

Δροσερά υφάσματα σε ζωηρές αποχρώσεις, έντονα prints, παγιέτες, cut outs, δημιουργίες που μπορούν να φορεθούν day to night και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, από εσπαντρίγιες, bucket hats, μικρές tote, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και charms, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των καλεσμένων στη νέα καλοκαιρινή συλλογή με την υπογραφή Loewe.

Μετά το λαμπερό event, ακολούθησε private dinner προς τιμήν των ξένων εκπροσώπων του brand, στην παραλία του Nammos, στη Μύκονο, με την παρουσία της οικογένειας Λιακωτίτη και εκλεκτών καλεσμένων.

Loewe store Mykonos: Nammos Village (Building 7), Psarou Beach, Mykonos 846 00
Tel: +30 22890 25831