Είναι επίσημο! Ο Γιάννης Διακονικόλας θα είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς των φιναλίστ των Πελοποννησιακών Καλλιστείων 2021 πριν από τον Μεγάλο Τελικό!

Λίγες ώρες νωρίτερα βγήκε η επίσημη ανακοίνωση στα social media του Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς – Πελοποννησιακά Καλλιστεία και όπως πληροφορηθήκαμε παρουσίαση της βραδιάς των φετινών φιναλίστ πριν τον τελικό θα κάνει ο ηθοποιός Γιάννης Διακονικόλας.

Οι φήμες άλλωστε είχαν αρχίσει να γίνονται έντονες τις τελευταίες μέρες. Σήμερα επιβεβαιώθηκαν και ο νεαρός ηθοποιός παίρνει το “ρόλο” του παρουσιαστή.

Μια θέση που δεν του είναι άγνωστη καθώς ο ταλαντούχος Ροδίτης είχε κάνει μερικά χρόνια νωρίτερα παρουσίαση μουσικοχορευτικού show, όπως επίσης και σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση των Πελοποννησιακών Καλιστείων στις επίσημες σελίδες τους σε Facebook & Instagram έγραφε: “02/09/2021 – Βραδιά παρουσίασης των Φιναλίστ του 31ου Πανελλαδικού διαγωνισμού ομορφιάς – Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Hashtag Hookah Bar στο Λουτράκι! Παρουσιάζει ο ηθοποιός Γιάννης Διακονικόλας! Θα δωθούν οι 2οι τίτλοι ομορφιάς στις φιναλίστ, ενώ οι 1οι τίτλοι θα δωθούν στον Μεγαλό Τελικό στις 04/09/2021 στο Club Hotel Casino Loutraki!

Φέτος ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς – Πελοποννησιακά Καλλιστεία κλείνει 31 χρόνια και παρά τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε σαν χώρα και τα προβλήματα που συχνά πυκνά εμφανίζονται, ο παραγωγός κ. Νίκος Νινιός & ο διοργανωτής κ. Τάκης Παπαπαναγιώτου και τα μοντέλα του θεσμού ετοιμάζουν 2 βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό.

Εμείς εύχομαστε ΚΑΛΗ ΕΠΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συντελεστές!