ΔΩΡΕΑΝ χρήση της πλατφόρμας Classter

Για όλους τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς μέχρι τις 31.05 για έως 150 μαθητές.

http://www.classter.com/

Η Classter συνδράμει στη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας εν μέσω της πανδημίας του Κορονοϊού.

Στην Classter πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για την εκπαιδευτική κοινότητα, ανεξάρτητα από την επιτακτική ανάγκη χρήσης εργαλείων εξ’ αποστάσεως μάθησης που ήλθε στο προσκήνιο λόγω της παρούσας κρίσης δημόσιας υγείας.

Η ομάδα της Classter, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που έχει επιβάλει η Ελληνική Κυβέρνηση και λειτουργώντας εξ ’ολοκλήρου με εξ ‘αποστάσεως εργασία, παρέχει ήδη από την αρχή της κρίσης λύσεις τηλε-εκπαίδευσης στο σύνολο σχεδόν των πελατών μας, βοηθώντας τους να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους έργο μετά την απόφαση κλεισίματος των εκπαιδευτικών δομών και χωρίς να είναι ξεκάθαρο πότε αυτές θα επαναλειτουργήσουν.

H εκτεταμένη λειτουργικότητα της πλατφόρμας Classter δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία ενός διαδραστικού περιβάλλοντος μάθησης (blended learning) όπου οι δάσκαλοι μπορούν πέρα από την online επικοινωνία να αναθέσουν εργασίες και τεστ στους μαθητές και να τους παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την ύλη του ωρολογίου προγράμματος διδασκαλίας. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με πλατφόρμες τηλε-επικοινωνίας όπως Microsoft Teams, Google Hangouts, WebEx κλπ.

Έχοντας προστατεύσει την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων μας (στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό) και έχοντας διασφαλίσει την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στους υπάρχοντες πελάτες μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την χρήση της πλατφόρμας Classter ΔΩΡΕΑΝ σε εκπαιδευτικές δομές, ιδιωτικές και δημόσιες, για έως 150 μαθητές μέχρι την 31.05. Η χρήση της πλατφόρμας Classter μπορεί να γίνει συνδυαστικά με προγράμματα video-conference που παρέχουν επίσης δωρεάν πλάνα χρήσης (ενδεικτικά MS Teams for Education, Zoom) έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον τηλε-εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν να δουν αναλυτικά την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και να κάνουν χρήση της πλατφόρμας Classter εδώ.

Ακόμα, μέσω του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του οποίου είμαστε μέλος, έχουμε προσφέρει την ΔΩΡΕΑΝ χρήση της πλατφόρμας Classter από δημόσιες εκπαιδευτικές δομές ανεξαρτήτου αριθμού μαθητών για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση της πανδημίας.

Σχετικά με την Classter

Η λύση Classter αποτελεί μια ενοποιημένη λύση για την αποτελεσματική διαχείριση εκπαιδευτικών και οργανωτικών λειτουργιών εκπαιδευτικών οργανισμών κάθε τύπου και βαθμίδας. Διαθέτοντας μια cloud-based αρχιτεκτονική που υποστηρίζεται από την υποδομή του Microsoft Azure, ενσωματώνει λειτουργίες 5 διαφορετικών συστημάτων διαχείρισης:

· SMS (Student Management System)
· SIS (School Information System)
· LMS (Learning Management System)
· ERP (Enterprise Resource Planning) και
· Educational CRM (Customer Relationship Management)

Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει υψηλή προστιθέμενη αξία στους τελικούς χρήστες μειώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για λύσεις IT υψηλού κόστους, που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνολογικές γνώσεις για τη χρήση τους.

Η Classter ιδρύθηκε το 2015 στην Καβάλα κι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών/μεταπωλητών σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αμερικής.

Media Contact: Θοδωρής Γιαούζης
[email protected]
693 4864876